Her kasaya yatırım yapılır, 3 kuruşa sattığımız eldiven kasası 100 tl. En ucuzundan bol almak daha mantıklı.Eki Görüntüle 1757722
Yılan ısırığı bu olan mı? 13 lira şuan.
Her kasaya yatırım yapılır, 3 kuruşa sattığımız eldiven kasası 100 tl. En ucuzundan bol almak daha mantıklı.Eki Görüntüle 1757722
Yılan ısırığı bu olan mı? 13 lira şuan.
Ucuz olarak yılan ısırığı kasası alabilirsin. O da işte anahtarla maaliyeti 60 lira civarı olur. 36 liraya anubis paketini açabilirsin anahtarsız. Ama kasa açacaksan illaki önerim rüyalar ve kabuslar olur. O da pahalı biraz.
Evet o. Ama anahtarı 45 lira haberiniz olsun.
Prime varsa alma düşürmeye oyna bence.Anahtar almayacağım. Yani kutu açmayacağım, CS2 çıkınca satmayı planlıyorum ya da saklarım fiyatının artmasını beklerim.
36,25 TL olması lazım.Anubis paketi zamlandı mı? Sanki daha düşüktü.
En ucuzundan bol bol almak, tamam. Yılan Isırığı kasasından 5 tane alacağım. Bunların fiyatı düşmez demi? Yenilecek takıma kupon oynamış gibi olmayayım da.Her kasaya yatırım yapılır, 3 kuruşa sattığımız eldiven kasası 100 tl. En ucuzundan bol almak daha mantıklı.
Hayır prime yok. Bu oyunu zaten oynamıyorum hocam aim olmadığı için bende. Yoksa haftada 4-5 el girerek düşürmeyi denerdim ama pahalılaştı bir de prime.Prime varsa alma düşürmeye oyna bence.
En ucuzundan bol bol almak, tamam. Yılan ısırığı kasasından 5 tane alacağım. Bunların fiyatı düşmez değil mi? Yenilecek takıma kupon oynamış gibi olmayayım da.
Hayır Prime yok. Bu oyunu zaten oynamıyorum hocam aim olmadığı için bende. Yoksa haftada 4-5 el girerek düşürmeyi denerdim ama pahalılaştı bir de Prime.
Tamam ben Dreams & Nightmares ve yılan şeysini takip edeyim, sağol.Bu kasa birkaç gün önce 9 TL idi.
Eki Görüntüle 1757757
Buradan fiyatları takip edebilirsiniz ona göre alabilirsiniz mesela bir aksa vardır birden fiyatı düşmüştür vb vb araştırmanızda fayda var.
Düşer artar ama uzun vadede her zaman karlı olur. Ama uzun sürebilir ona göre. 1 sene bazen 2 eldiven kasaları öyle bir günde 100 tl olmadı. 5-6 sene sürdü.En ucuzundan bol bol almak, tamam. Yılan Isırığı kasasından 5 tane alacağım. Bunların fiyatı düşmez demi? Yenilecek takıma kupon oynamış gibi olmayayım da.
Hayır prime yok. Bu oyunu zaten oynamıyorum hocam aim olmadığı için bende. Yoksa haftada 4-5 el girerek düşürmeyi denerdim ama pahalılaştı bir de prime.
Arkadaşlar kasa satın almak istiyorum, oyunu pek oynamadığım için bilmiyorum. 25-50 lira arasında 2-3 adet kasa alacağım, önerdiğiniz kasalar var mı? Kasaları nereden alabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.