CS:GO'da kasa veya silah düşürmek nedir?

REEQFROST

Hectopat
Daha fazla  
Hocam CS:GO'da seçkin alacağım ama silah düşürmek ne nereden geliyor şansla geliyor ama nereden nasıl geliyor seçkin gerekli mi bir de nasıl silahlar gelebilir?

Hocam CS:GO'da seçkin alacağım ama silah düşürmek ne nereden geliyor şansla geliyor ama nereden nasıl geliyor seçkin gerekli mi bir de nasıl silahlar gelebilir?

Her oyun sonu TP veriyor her hafta TP bonusu var ve 1 tane drop tabii her hafta 1 tane düşecek diye bir şey yok daha fazlada düşebilir bana recoil case düşmüştü mesela. Güzel silah skinleri şans işi tabii ki de.

Hem seviye hem de şansa düşen bir şey. Günde 1 tane seviye ile eşya düşürebilirsin. Diğer türlü şansa. Çoğunlukla 15-20 kuruşluk Spray'ler düşürürsün ama zamanla silah skinleri ve pahalı eşyalar düşürmeye başlarsın ama gözünü yükseklerde tutma. Benim 1000 saatim var sadece 1 kere 100 TL'lik item düştü.

Maç sonunda nadiren herhangi bir silah hediye olarak geliyor kasada aynı şekilde. Ama öyle aman aman birşey gelmez zaten genel olarak 5-6 TL arası eşyalar düşer. Tabii şanslıysanız 200tl lik kasada düşebilir .

Hem seviye hem de şansa düşen bir şey. Günde 1 tane seviye ile eşya düşürebilirsin. Diğer türlü şansa. Çoğunlukla 15-20 kuruşluk Spray'ler düşürürsün ama zamanla silah skinleri ve pahalı eşyalar düşürmeye başlarsın ama gözünü yükseklerde tutma. Benim 1000 saatim var sadece 1 kere 100 TL'lik item düştü.

Şunu anlamadım günde 1 seviye artarsa 1haftada mesela 7 seviye artınca haftada 1 tane mi gelecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı