Kumar değil çünkü kimse bir şey kaybetmiyor.
Kumarda biri kazanır karşısı kaybeder.
Başka argümanınız yoksa konuyu terk edeceğim çünkü konu iyice saptı.
Eğer 200 TL'lik para yatırıp 1 TL'lik item kaybedersen hiçbir şey kaybetmiyorsun değil mi?
Hala kanıtını bekliyorum...Eğer 200 TL'lik para yatırıp 1 TL'lik item kaybedersen hiçbir şey kaybetmiyorsun değil mi?
Benim Steam hesabım bile yok sen ne diyorsunBen niye kaybediyorum siz her zaman mı kazanıyorsunuz 10 dolardan 5 cent kaldı.
"Sözde" hocalar. Bunlar parasını alır kendi fikirlerini, dinle alakalı olmayan fikirleri yayar ve bizi bunlarla baş başa bırakırlar.Bu tür hocalara inanmayın ya...
Yok, hoca ne derse en doğrusu budur...
O benim psikolojim. Kur'an'da böyle bir şey varsa kanıtı göster. Kendi uydurduklarınla gelme.
2 kişi misiniz siz? Kendi kararınız. Kazanma ihtimali de kaybetme ihtimali de var. O zaman hacca giderken yapılan çekilişte haram.Ben niye kaybetiyorum siz her zaman mı kazanıyorsunuz 10 dolardan 5 sent kaldı.
bu adam sıradan bir imam değil ilim adamı hayatını oku ilk önce. araştırdımda dinledim.Bu tür hocalara inanmayın ya...
Yok, hoca ne derse en doğrusu budur...
Kanıt varsa yaz? Ne oldu köşeye mi sıkıştın?Şimdi ne oldu uydurma falan diyorsun köşyeye mi sıkıştın umarım bu sana bir ders olur ve biraz da olsa İslam'ı öğrenirsin.
Hala kanıtını bekliyorum...
Ama neden bekliyorum ki? Sonuçta yok...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.