CS:GO'da kendilerine hiç hile gelmeyen kitle

Korona döneminde arkadaşlarımla hep CS oynadık 100 ele atıyorsak 3 veya 4 maçta hile geliyordu. LoL'deki gibi bir karma sistemi varsa hile geliyor olabilir. Chatte insanları rahatsız edecek sözler yazdığısan karman düşer. Ve oyunda sana toksik oyuncuları verir.

45 saat var seçkin yok yine gelmiyor.
O öyle gelen bir şey değil hocam, oyun ilk bedava oynanabildiği dönem 21 seviye olduktan sonra prime olabilirdin ancak artık o olay kalktı. Yalnızca 250 TL vererek prime sahibi olabilirsin.

O öyle gelen bir şey değil hocam, oyun ilk bedava oynanabildiği dönem 21 seviye olduktan sonra prime olabilirdin ancak artık o olay kalktı. Yalnızca 250 TL vererek prime sahibi olabilirsin.
Evet hocam biliyorum zaten oyunu da oynamıyorum ama bana hiç hile gelmemişti.

Evet hocam biliyorum zaten oyunu da oynamıyorum ama bana hiç hile gelmemişti.

Pardon ben yazdığın şeyi yanlış anlamışım, 45 saat oynadım seçkinim yok bir türlü seçkin vermiyor tarzı bir şey dedin sanmıştım, şimdi anladım hocam iyi Sosyaller.

Son düzenleme:
2018 den beri boş vakitlerimde oynarım yaklaşık 430 saatim var daha hiç oyunuma hileci gelmedi.

Toplam 400 saat Valorant ve R6S oynadım ve 1 tane hile bile görmedim. Bak görmedim diyorum, belki gelmistir ama ben görmemisimdir. CS:GO'daki ucubeler gibi belli etmiyorlardır belki onlar.
Sen Rainbow Six de oynamamışsın ki. Rainbow CS'den de beter hile konusunda şu an. Adamlar oyunun yapısını bozuyor duvarlardan geçip vuruyor. Oyunun başında kendi takım arkadaşlarına dokunmadan öldürüp bizi de doğduğumuz gibi yok ediyor. Sadece 250 saatim var R6'da 5 kere hile geldi. CS'de 690 saatim var en son 1,5 yıl önce oynadım açıkçası hile sorunu çok rahatsız edici değildi. Çok belli eden ya 1 ya 2 tane vardı.

Ben sadece 1 kere hileye denk geldim Valve anti cheat iyi çalışıyor.

Evet evet, o benim. Sürekli oynadığım 3-4 arkadaşıma da hiç hile gelmiyor, çünkü oyunda hile yok. En az 2.5 yıldır 1 hile bile görmedim, valoranta her girdiğimde 2 maçta 1 hile ile karşılaşıyorum nasıl oluyorsa... VAC, anti cheatlerin babasıdır, saygılar dilerim.

Son düzenleme:
Bana da hiç hile gelmiyor. Sanırım bu sene 1 kere geldi mevlana arkadaşla yoldaş oynarken. 9-4 falan kaybettik. O gün arkadaş sinirlenmiş hile satın almış, 1-2 gün sonra ban yedi zaten şuan giremiyor oyuna .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…