CS:GO'da kendilerine hiç hile gelmeyen kitle

• Konuyu başlatan 348606
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 120
  • Görüntüleme 10.300
Seçkin öncesi hiç hileyle karşılaşmamıştım seçkinden sonra da sadece seçkin olmayan maça girdiğimde karşılaştım. Seçkin maçlarda legit belki gelmiştir ama o da çok azdır.

Eskisine oranla daha az hile geliyor ama hileler hala mevcut. Özellikle yüksek ranklarda. Ama çoğunluğu legit oynuyor. Legitlerde kendini belli ediyor aslında. Adama bakıyorsun cross koymayı bilmiyor ya da peek atamıyor ama her attığı hs gidiyor. Ben oyunu 2014 2015 ten beri oynuyorum. Hilelerin her türlüsünü gördüm. Birde cs de herkese hile diye ağlayanlarda var. Benim rankım normalde supreme falandı. Baska bir hesabımda gitti silver 4 attı. 3 maçta bir rapor yiyorum. Basit eğlence giriyorum 2 - 3 türk hile diye küfür edip oylamayla atıyor. Adamın bahanesi saatimin az olması.

Hep görüyorum "oyunum seçkin, uzun zamandır hile gelmiyor.", "hesabım seçkin, hile gelmiyor bana." gibi mesajlar görüyorum forumda. Çok merak ediyorum, acaba sizin yapıp da bizim yapmadığımız bir şey mi var da bana hile geliyor bu kadar?

Evet, hesabım seçkin. 1500 saatim var, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 5 yıllık tecrübe jetonu, sadakat rozeti gibi madalyalarım var. Steam hesabım 5 yıllık ve 27 level bir şeydi.

Ama nedense karsıma 1 yıllık hesabı olan, madalyası olmayan, oynanış saati henüz 3 basamaklı sayılara erişememiş kişiler geliyor ve çok da şüpheli oynuyorlar. Bir oyunda bu kadar smurf de olamaz.

Tek basıma MG2'ye çıkmıştım daha öncesinde. Arkadaşlarımla oynaya oynaya Nova 2'ye düştüm, şu an Nova'dan cıkamıyorum.

Dostum takım arkadaşların eğer 1 yıllık madalyası olmayan kişilerse karşıya da madalyasız yeni hesaplar gelebilir ayrıca Trust factory diye de bir şey var sonuçta oyun seni random birileriyle eşleştirmiyor. 1500 saatle 2018'den beri oynayıp nasıl Max MG2'yi gördün merak ettim açıkçası teorimi söyleyeyim: Sen bu kadar oynamana rağmen hala novaysan demek ki oyun sana göre değil kötüsün yani ve karşına iyi birisi gelince hile sanıyorsun ve buraya da boş ağlamaya gelmişsin.

Karşına gelen rakiplerin gerçekten hile olduklarını düşündüklerinin profil linklerini bi metin belgesine kaydet ve aradan bikac gün-hafta gecince tekrar profillerine bakalım ban yemişler mi hile olduklarını nerden biliyorsun oyunda mevlana kalmadı iyi vuran adama hile dersen kendi seviyeni belli etmiş olursun sadece

Dostum takım arkadaşların eğer 1 yıllık madalyası olmayan kişilerse karşıya da madalyasız yeni hesaplar gelebilir ayrıca
Tek basıma girince de bu oluyor.
1500 saatle 2018'den beri oynayıp nasıl Max MG2'yi gördün merak ettim
1500 saat ile MG2 olmak gayet normal bu arada. Abim de hesabımda oynamıstır 200 küsür saat. Zaten MG arkadaslarımın ranklarına bakıyorum 2000 küsür saatleri oluyor. Saatime göre fena oynamıyorum.
Sen bu kadar oynamana rağmen hala novaysan demek ki oyun sana göre değil kötüsün yani ve karşına iyi birisi gelince hile sanıyorsun ve buraya da boş ağlamaya gelmişsin.
Arkadaslarımla girip düstügüm icin Nova'dayım. Az önce tek basıma ranked attım Nova 2'ye yükseldim. Öyle süphelendigim biri yoktu umarım böyle de devam eder.
Karşına gelen rakiplerin gerçekten hile olduklarını düşündüklerinin profil linklerini bi metin belgesine kaydet ve aradan bikac gün-hafta gecince tekrar profillerine bakalım ban yemişler mi
O is öyle degil iste. Valve bunları banlamıyor öyle 1 haftada. 1 haftada banlasa zaten kimse oyunu almaz tekrardan. Birkac ay sonra banlıyor ki adamlar oyunu tekrardan alsın.
hile olduklarını nerden biliyorsun oyunda mevlana kalmadı iyi vuran adama hile dersen kendi seviyeni belli etmiş olursun sadece
Olay sadece iyi vurmak degil. Bazı hileciler var kendilerini göstermiyor, sadece ölecegin zaman gösteriyor kendini. Bir nevi Kurtlar Vadisi'ndeki Pala gibi. Süpheli peekleri saymıyorum bile. Sonra sag tıklayıp profiline bakıyorum bir de ne olsun, hesabı 1 yıllık bir sey, CS:GO'dan baska oyun almamıs, saati ya 100-200 ya da gizlemis oluyor.

Hile gelmiyor diyen farkında bile olmamıştır. Bu oyun büyük bir hile çöplüğü oyuncuların belki yarısı legit hilelerle belli etmeden oynuyor. Arkadaşla geçen sene sardırmıştık keleş rütbesine kadar her şey normaldi keleş rütbesinde insan üstü vuruşlar şüpheli hareketler falan başladı. Çift keleşe kadar zorladık ama 3 maçın biri mutlaka karşıya şüpheli hareketler ve vuruşlar yapan bir tip geliyordu. Ben bu oyuna bir de 2015 yılında sardırıp 2017'ye kadar 2500 saat falan oynayıp global eloda salmıştım. Global elosunda görmediğim vuruşları keleş elosunda şüpheli hareketler eşliğinde görüyorum ya hile ya da psikopatlık derecesinde insan üstü oynayanlar var başka açıklaması yok. Keleş elosunda da ne kadar insan üstü oynanacaksa artık.

Hile gelmiyor diyen farkında bile olmamıştır. Bu oyun büyük bir hile çöplüğü oyuncuların belki yarısı legit hilelerle belli etmeden oynuyor. Arkadaşla geçen sene sardırmıştık keleş rütbesine kadar her şey normaldi keleş rütbesinde insan üstü vuruşlar şüpheli hareketler falan başladı. Çift keleşe kadar zorladık ama 3 maçın biri mutlaka karşıya şüpheli hareketler ve vuruşlar yapan bir tip geliyordu. Ben bu oyuna bir de 2015 yılında sardırıp 2017'ye kadar 2500 saat falan oynayıp global eloda salmıştım. Global elosunda görmediğim vuruşları keleş elosunda şüpheli hareketler eşliğinde görüyorum ya hile ya da psikopatlık derecesinde insan üstü oynayanlar var başka açıklaması yok. Keleş elosunda da ne kadar insan üstü oynanacaksa artık.
Bir ara 4 milyon hesap aynı anda banlanmıstı. Ülkemizde 5 tane il haric hicbirinde 4 milyon kisi yasamıyor zaten. Kim bilir kac tane CS:GO'dan VAC Ban yemis Steam hesabı vardır.

3 ay önce deneme amaçlı sıfırdan hesap kurup 3-4 hafta oynadım. Hem hesap nonprime hem de hesap çok yeni. Yoldaş ve rekabetçileri toplarsak 20-25 tane maç girdim ve sadece maçıma 1 şüpheli geldi o da şüpheli miydi tartışılır bunnyhopları sıkıntılıydı biraz. O hesapta maçıma hiç mevlana tarzı hileler gelmedi. Şans bende mi yoksa VAC düzgün mü çalışmaya başladı? Belki gelmiştir fakat bayağı legit oynuyordur.

Hep görüyorum "oyunum seçkin, uzun zamandır hile gelmiyor.", "hesabım seçkin, hile gelmiyor bana." gibi mesajlar görüyorum forumda. Çok merak ediyorum, acaba sizin yapıp da bizim yapmadığımız bir şey mi var da bana hile geliyor bu kadar?

Evet, hesabım seçkin. 1500 saatim var, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 5 yıllık tecrübe jetonu, sadakat rozeti gibi madalyalarım var. Steam hesabım 5 yıllık ve 27 level bir şeydi.

Ama nedense karsıma 1 yıllık hesabı olan, madalyası olmayan, oynanış saati henüz 3 basamaklı sayılara erişememiş kişiler geliyor ve çok da şüpheli oynuyorlar. Bir oyunda bu kadar smurf de olamaz.

Tek basıma MG2'ye çıkmıştım daha öncesinde. Arkadaşlarımla oynaya oynaya nova 2'ye düştüm, şu an Nova'dan cıkamıyorum.

Hocam 1500 saatiniz varsa nova iseniz karşıdakilerin hile olduğunu pek sanmıyorum sizle alakalı bir durum bir de bende hep şey görüyorum vuramayınca hile diyenler tanıdık geldimi.

Tek basıma girince de bu oluyor.

1500 saat ile MG2 olmak gayet normal bu arada. Abim de hesabımda oynamıstır 200 küsür saat. Zaten MG arkadaslarımın ranklarına bakıyorum 2000 küsür saatleri oluyor.
Tamam knk mg nova da takılmaya devam ozmn
is öyle degil iste. Valve bunları banlamıyor öyle 1 haftada. 1 haftada banlasa zaten kimse oyunu almaz tekrardan. Birkac ay sonra banlıyor ki adamlar oyunu tekrardan alsın.
Sen gabe abimizin yiğenisin heralde o anlattı sana moruq
Olay sadece iyi vurmak degil. Bazı hileciler var kendilerini göstermiyor, sadece ölecegin zaman gösteriyor kendini. Bir nevi Kurtlar Vadisi'ndeki Pala gibi. Süpheli peekleri saymıyorum bile. Sonra sag tıklayıp profiline bakıyorum bir de ne olsun, hesabı 1 yıllık bir sey, CS:GO'dan baska oyun almamıs, saati ya 100-200 ya da gizlemis oluyor.
Hayatımda okuduğum en silver yazı knk tavsiyem git o maçları indir adamın seni nasıl vurduğunu gör çok istersen tüm maçı izle adamda aim wallhack var mı bak sana garanti veriyorum hile dediğin adamların %99 hile değil sen oynamayı bilmiyorsun bu kadar basit

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı