Faceit vb. yerlere girmeni tavsiye etmem, seviyeleri çok yüksek olabilir sana göre. Steam hesabını verirsen seni ekleyebilirim; oyunun püf noktalarını ve genel oynanışı öğretebilirim sana. Yalnız bu aralar çok fazla MM giremiyorum.
Faceit vb. yerlere girmeni tavsiye etmem, seviyeleri çok yüksek olabilir sana göre. Steam hesabını verirsen seni ekleyebilirim; oyunun püf noktalarını ve genel oynanışı öğretebilirim sana. Yalnız bu aralar çok fazla MM giremiyorum.
Faceit vb. yerlere girmeni tavsiye etmem, seviyeleri çok yüksek olabilir sana göre. Steam hesabını verirsen seni ekleyebilirim; oyunun püf noktalarını ve genel oynanışı öğretebilirim sana. Yalnız bu aralar çok fazla mm giremiyorum.
212 saat oynadım, Silver 1'im. Kendimi nasıl geliştireceğim? AK ve AWP de iyiyim kendimi nasıl geliştirebilirim ama kötüyüm geçen rekabetçi atarken 2. falan oldum ama gereksiz yere ban yedim. Nasıl gelişebilirim? Usta muhafız olmak istiyorum.
Arkadaş sürekli olarak ban yediğini söylediği için Prime'siz olduğunu düşünüyorum ve Prime'siz bir mm oynanmaz bana göre.
[/Q Prime'la alakası yok diye biliyorum