CS:GO'da Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Steam İD mi nasıl görücem yazıcam çünkü buraya rekabetçi oynayacaklar ve vs atcaklar gelsin

Steam ID mi nasıl göreceğim yazacağım çünkü buraya rekabetçi oynayacaklar ve vs atcaklar gelsin.

Steam'dan arkadaş ekle kısmına gel alta in arkadaşlık kodunuz diye bir şey çıkar onu kopyala ve kiminle arkadaş olmak istiyor isen ona gönder.

Prime olunca bu sefer Prime satın almış hilecilerle oynuyorsun değişen bir şey yok
Seçkinim ama 2 maçta 1 hile geliyor bence uğraşma eğlenebiliyorsan eğlenmene bak.

946246030 arkadaşlık kodum 4 kişi arıyorum vs atacak ya da rank kasacak 4 kişi arıyorum mesaj atsın isyteyen.

Çoğu kişi aim botz demişte aim botzda bence gelişemezsin duran hedefi belli bir saat aim botz oynadıktan sonra vurmanın mantığı ne surf bhop deatmach oyanayarak aimini geliştirebilirsin sadece surf maç öncesi hasasiyetini oturtmanı sağlar bhop daha iyi strafe ve bunny yapmanı sağlar ayrıca refleksini geliştir deatmach ise tepki süreni minimuma indirir. Spray veya One tap alıştırmasını deatmachte yapabilirsin. B ayrıca bu dediklerimi yapıp mm gireceksen hiç yapma zaten gelişemezsin Faceit oynaman gerekli inan sana çok şey katıcaktır iyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…