CS:GO'da koşarak vurmak mümkün mü?

CS:GO'da daha fazla koşarak, zıplayarak, vurabiliyorum. :)
1680460268702.png

CS:GO fanboyları nasıl da kendini belli ediyor. Gerçekler zorunuza gidiyor değil mi 🤣

Koşarak vurmak bir mekaniktir, oyunda koşarak kill alınıyor diye oyun bırakılamaz.

Valorant yetenek oyunu değil. Rastgele skiller, yeteneksiz ve çömelip 4 body spamlayan oyuncularla dolu Valorant. Yoldan geçen dayıyı çevirip bilgisayara oturtsan Valorant'ta çömelip 4 body tarayarak kill alabilir. Fakat CS:GO'da mekaniğe alışman gerekiyor. Her yerde peek avantajları ve silah avantajları var.

Ek olarak Valorant'ta spectre ile resmen hareket ederek 30 mermi ile çok büyük oyunlar yapabilirsiniz.

Sen bir oyunda beyninin %100'ünü kullanıp 20 saniyede rakip takımın arkasına geçiyorsan ve orada şans eseri takımı baitleyen, ultiden çıkan, arkaya bakan bir eleman seni vuruyorsa o oyun oynanmamalı zaten. Tarihin en kaliteli flank'ini atmıştım Omen ile Fracture'de 2 trap dodgeleyip 25. saniye civarlarında a maini arkalamıştım şans eseri kapıdan geçen bir elemana ölmüştüm.

Elbette mümkün. Fakat diğer oyun gibi çok uzaklardan yapamazsın, başına 500 saatte 1 gelir anca. Hafif makineliler ile orta mesafede yerinde durman hata olur zaten. Bu arada koşarak HS atmanız sizin şansınızı gösterir sadece, kendinizi bir şey sanmayın. Sanki Dünyayı fethetmiş girdiği triplere bak.

Sen bir oyunda beyninin %100'ünü kullanıp 20 saniyede rakip takımın arkasına geçiyorsan ve orada şans eseri takımı baitleyen, ultiden çıkan, arkaya bakan bir eleman seni vuruyorsa o oyun oynanmamalı zaten. Tarihin en kaliteli flank'ini atmıştım Omen ile Fracture'de 2 trap dodgeleyip 25. saniye civarlarında a maini arkalamıştım şans eseri kapıdan geçen bir elemana ölmüştüm.
25 saniyede lurk atıyosun ama kimsenin arkasına bakmasını beklemiyor musun o kadar uzun sürede? Elo bronz/silver heralde. 15 saniye bi site'a giremediğimizde genelde birini arkaya yollarız, yada rotate atarız çünkü genelde çoğu haritada 15-20 saniye içinde rakip takım saldırdığın siteta toplanabiliyor. O yüzden mantıklı bir beklenti değil. Viyana sınırlarını zorlayan Osmanlı gibi hala ısrarla aynı site'ı aynı gateden zorluyorlarsa, muhtemeldir ki low elosun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı