CS:GO'da M4'mü yoksa M4A1'mi kullanılmalı?

Şu aralar CS:GO'da bayağı rekabetçi maç giriyorum ama bazen CT tarafında oynarken iki silah arasında kalıyorum. M4 ve M4A1 ama bir türlü kararlaştıramıyorum çünkü M4A1 bana kullanması daha rahat gelse de çok zaman hasar farkından dolayı karşı takımdan oyuncuyu 100/100 vursam da ölüyorum. Buna göre de hem mer misine göre hem de hasar farkını en aza indirmek için M4 kullanıyorum, ama onu da pek iyi kullanamıyorum. Sizce rekabetçide hangi silahı kullanmamı önerirsiniz?

Yaklaşık 2K CS'si olan biri olarak Dust 2'de A1 Inferno'da M4 kullanmanı öneririm.

Şu aralar CS:GO'da bayağı rekabetçi maç giriyorum ama bazen CT tarafında oynarken iki silah arasında kalıyorum. M4 ve M4A1 ama bir türlü kararlaştıramıyorum çünkü M4A1 bana kullanması daha rahat gelse de çok zaman hasar farkından dolayı karşı takımdan oyuncuyu 100/100 vursam da ölüyorum. Buna göre de hem mer misine göre hem de hasar farkını en aza indirmek için M4 kullanıyorum, ama onu da pek iyi kullanamıyorum. Sizce rekabetçide hangi silahı kullanmamı önerirsiniz?

M4A4 duvarı M4A1-S'e göre daha rahat deliyor fakat tavsiyem şudur düşük rank iseniz muhtemelen takımınız yok ve gelen takım kötü bu yüzden daha az para isteyen M4A1-S tercih edilebilir. Takımda infolaşma olmadığından para harcama işi saçma sapan bir iş alıyor bu yüzden ucuz olan daha mantıklı bence.

Eğer yeni bir oyuncuysanız (toplam cs saatiniz 1000 altındaysa) M4A4 oynamanızı tavsiye ederim, çünkü M4A1 diğer tüfeklere göre daha az seken bir silah, yani M4A1'in kolaylığına alışan bir oyuncu aynı şekilde AK47 oynarken zorlanabilir. Bu yüzden dediğim gibi 1000 saatin altındaysanız kesinlikle M4A4 ile kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. Yeterince alıştıktan sonra bence ikiside fark etmiyor ancak benim tercihim M4A4.
Hocam benim CS:GO da 10 20 küsür saatim var ama daha önce Rust, Valorant, Warzone gibi bir sürü oyun daha oynadığım için(özellikle rust güncellemeden önceki tepme mekaniği için)Gayet rahat kontrol edebiliyorum tepme ve M4A4 daha rahat geliyor.
Şahsen A4

Şu aralar CS:GO'da bayağı rekabetçi maç giriyorum ama bazen CT tarafında oynarken iki silah arasında kalıyorum. M4 ve M4A1 ama bir türlü kararlaştıramıyorum çünkü M4A1 bana kullanması daha rahat gelse de çok zaman hasar farkından dolayı karşı takımdan oyuncuyu 100/100 vursam da ölüyorum. Buna göre de hem mermisine göre hem de hasar farkını en aza indirmek için M4 kullanıyorum, ama onu da pek iyi kullanamıyorum. Sizce rekabetçide hangi silahı kullanmamı önerirsiniz?
rushlayarak oynuyorsan, önden gidiyorsan, hızlı tepki vermek istiyorsan, yakın mesafe oynuyorsan, kolun ve spray kontrolün iyiyse m4; kolun hsye gidiyorsa, pusarak veya geride oynuyorsan, taktiksel oynuyorsan, silah kontrolünde iyi değilsen m4a1 daha iyi. ben m4 oynuyorum ama hs de atıyorum spray de, bana göre m4 daha iyi.

Tercih meselesi her iki silahında özellikleri farklı.

Herkes farklı bir şey yazmış ki bu gayet normal. İki silahın da gideri var, lurker oynuyorsan a1s daha iyi olur. A4'ü güçlü kılan 30 mermisi ve uzun mesafede daha yüksek hasar vermesidir. Ama sprayi o kadar lanettir ki ilk 2 mermiyi kaçır adamı vuramazsın. Kendim A4 kullanıyorum hem güzel skin var hem de hasar daha iyi. Uzak mesafede burst şeklinde ateş ediyorum. Kısacası ikisini de dene ama lurker san a1s senin için iyi. Bu arada a1s 200$ daha ucuz.
İyi oyunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı