CS:GO'da M4'mü yoksa M4A1'mi kullanılmalı?

M4A4 Full mermisi için kullanıyorum susturuculu modelde hemen mermi bitiyor. Biraz 64 Tick'ten evet.

Yaklaşık 2K CS'si olan biri olarak Dust 2'de A1 Inferno'da M4 kullanmanı öneririm.

Çoğunlukla düşmanla yakın ve orta mesafelerde etkileşime geçtiğin haritalarda M4A4, orta ve uzun mesafelerde geçtiğin haritalarda ise M4A1-S. Kullanabiliyorsan ikisini de birbirinin yerine kullanabilirsin tabii, kural değil.

M4A4 duvarı M4A1-S'e göre daha rahat deliyor fakat tavsiyem şudur düşük rank iseniz muhtemelen takımınız yok ve gelen takım kötü bu yüzden daha az para isteyen M4A1-S tercih edilebilir. Takımda infolaşma olmadığından para harcama işi saçma sapan bir iş alıyor bu yüzden ucuz olan daha mantıklı bence.

Hocam benim CS:GO da 10 20 küsür saatim var ama daha önce Rust, Valorant, Warzone gibi bir sürü oyun daha oynadığım için(özellikle rust güncellemeden önceki tepme mekaniği için)Gayet rahat kontrol edebiliyorum tepme ve M4A4 daha rahat geliyor.
Şahsen A4

M4A4 aldığın zaman ekonomin çok az kalıyor o yüzden M4A1s.
Aslında M4A4 daha güzel ama çok pahalı.

rushlayarak oynuyorsan, önden gidiyorsan, hızlı tepki vermek istiyorsan, yakın mesafe oynuyorsan, kolun ve spray kontrolün iyiyse m4; kolun hsye gidiyorsa, pusarak veya geride oynuyorsan, taktiksel oynuyorsan, silah kontrolünde iyi değilsen m4a1 daha iyi. ben m4 oynuyorum ama hs de atıyorum spray de, bana göre m4 daha iyi.

Tercih meselesi her iki silahında özellikleri farklı.

Profesyonellerin büyük çoğunluğu hala M4A1 kullanıyor. Bunun temel sebebi ucuz olması. Ve ben de bunu mantıklı buluyorum.

Herkes farklı bir şey yazmış ki bu gayet normal. İki silahın da gideri var, lurker oynuyorsan a1s daha iyi olur. A4'ü güçlü kılan 30 mermisi ve uzun mesafede daha yüksek hasar vermesidir. Ama sprayi o kadar lanettir ki ilk 2 mermiyi kaçır adamı vuramazsın. Kendim A4 kullanıyorum hem güzel skin var hem de hasar daha iyi. Uzak mesafede burst şeklinde ateş ediyorum. Kısacası ikisini de dene ama lurker san a1s senin için iyi. Bu arada a1s 200$ daha ucuz.
İyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…