Merhaba arkadaşlar. Son 1 aydır çözümünü bulamadığım bir sorunla karşı karşıyayım. Eskiden sorun yoktu staj yapmaya gittim geldim fakat şu an nişangahımın baktığı noktaya mermi gitmiyor sanki lag varmış da ben geriden geliyormuşum gibi. Rekabetçi oynuyorum serverda loss yok. Ping 70-85 arası pingle ilgisi var mı emin değilim çünkü topluluk sunucularındaki 30 pingli serverlarda da durum aynı. Oyun dosyalarını doğruladım. Windows 11 kullanıyorum güncelleştirmeler yapılı. Orijinal Windows kullanıyorum. BIOS güncel. Re-bar aktif. NVIDIA ayarlarından düşük gecikme modu ultrada güç yönetimi maksimumda. NVIDIA sürücüm güncel. Anakart yonga sürücüleri kurulu ve güncel.
Sistemim:
Format atmak dışında yapabileceğim bir şey var mı? O kadar programı tekrardan kurmak istemiyorum. Çıldırmak üzereyim çözüm önerisi olan varsa rica ediyorum paylaşsın.
Sistemim:
- Ryzen 5 3600.(4.2GHz 1.1v 78 dereceyi geçmiyor. OC olmadan da denedim sorun bununla alakalı değil.)
- 280mm sıvı soğutma.
- Corsair Vengeance RGB Pro sl 2x16 GB CL16 3200MHz.
- Crucial P5 500GB M.2 SSD.
- ASUS TUF Gaming B550 Plus Wi-Fi.
- EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra.
- Corsair RM850 white.
- MSI Optix G27CQ4 2K 165Hz.(Oyunu 1920x1440 tarzı 4:3 çözünürlükte oynuyorum.) + 1024x1080 75Hz yan ekran.
Format atmak dışında yapabileceğim bir şey var mı? O kadar programı tekrardan kurmak istemiyorum. Çıldırmak üzereyim çözüm önerisi olan varsa rica ediyorum paylaşsın.