CS:GO'da nasıl hızlıca shoulder peek atılabilir?

Androids

Megapat
Dün gece TikTok'ta karşıma bir video çıktı. Unlost ve berk rip tepe ile karşılaşan bir oyuncu 3 tane çok hızlı headshot atıyor. 5000 saatlik bir CS:GO oyuncusuyum ben bile böyle peek atamıyorum, 2000 saat oynayan bir oyuncu nasıl böyle peek atabiliyor, sizce hile mi yoksa yetenek mi? Yetenek ise ben nasıl böyle peek atabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle izlediğiniz videonun en fazla 60 kare verdiğini ve rakibin 240 kare veren bir monitörle oynuyor olabileceğini unutmayınız. Bu değer değişimi videoda size adam çok hızlı peekliyor, hatta peeklemiyor gibi gelebilir ama siz de 60hz oynayan bir insanda böyle gözüküyorsunuz.

Öncelikle izlediğiniz videonun en fazla 60 kare verdiğini ve rakibin 240 kare veren bir monitörle oynuyor olabileceğini unutmayınız. Bu değer değişimi videoda size adam çok hızlı peekliyor, hatta peeklemiyor gibi gelebilir ama siz de 60hz oynayan bir insanda böyle gözüküyorsunuz.
Ekstra olarak eklemem gerekirse FPS oyunlarında sol kolunuz sağdan ziyade daha erken gözüküyor, adam sağ tarafı ile peek attığı için çok rahat hızlıca gir çık yapabiliyor çünkü FPS oyunlarının gerçeğidir bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Umarım aydınlatabilmişimdir.

Dün gece TikTok'ta karşıma bir video çıktı. Unlost ve berk rip tepe ile karşılaşan bir oyuncu 3 tane çok hızlı headshot atıyor. 5000 saatlik bir CS:GO oyuncusuyum ben bile böyle peek atamıyorum, 2000 saat oynayan bir oyuncu nasıl böyle peek atabiliyor, sizce hile mi yoksa yetenek mi? Yetenek ise ben nasıl böyle peek atabilirim?

Prefire hocam bu bildiğin hani bilerek vuruş yaptığını sanmıyorum. Ayrıca ekipmanda çok önemli.

Dust2 artık gözlerinizi bağlayıp görmeden oynayabildiğiniz bir harita statüsünde. Rakibin olduğunu düşünüp yine ateş etseniz birini vurursunuz, harita ezberi ile alakalı anlayacağınız. Ayrıca sağ omuz peek atıyor, yani her türlü avantajlı, ct den çıksaydı aynı peek hızıyla çoktan ölmüştü. Sol omzunuz sağ omzunuza göre sizden önce görünür.

Mevlana'dan daha çok vuran adama "TOTTİCAN" denir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı