CS:GO'da ping artışı

İşletim sistemi
Windows 11

İsimsizahmet

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
4050
İşlemci
i7h
İyi sosyaller normalde CS:GO oynarken ping de veya internette bir sorun yoktu fakat bugün oyunu açtığımda ping sürekli yüksekdi ve düzeltemedim. Ne yapmam gerekiyor? Oynu oynatmayacak derecede ping vardı ama oyun açılıyordu basit eğlence modu.

İyi sosyaller normalde CS:GO oynarken ping de veya internette bir sorun yoktu fakat bugün oyunu açtığımda ping sürekli yüksekdi ve düzeltemedim. Ne yapmam gerekiyor? Oynu oynatmayacak derecede ping vardı ama oyun açılıyordu basit eğlence modu.
Öncelikle VPN açık ise kontrol edin ve kapatın, ardından steam, epic games, ubisoft, ea games vs... Platformlarda herhangi bir güncelleme var mı diye kontrol edebilirsiniz ve Ekran Kartı Güncellemesi gelmişti geçtiğimiz günlerde, onu yapmış veya yapıyor da olabilir. Windows güncellemelerine de göz atabilirsiniz. Son olarak oyun içinde izin verdiğiniz ms miktarını 70 yapın.

Öncelikle VPN açık ise kontrol edin ve kapatın, ardından Steam, Epic Games, Ubisoft, EA Games vs... Platformlarda herhangi bir güncelleme var mı diye kontrol edebilirsiniz ve ekran kartı güncellemesi gelmişti geçtiğimiz günlerde, onu yapmış veya yapıyor da olabilir. Windows güncellemelerine de göz atabilirsiniz. Son olarak oyun içinde izin verdiğiniz ms miktarını 70 yapın.

VPN kullanmıyorum Steam güncellenmiş daha yeni açtım olsaydı gücelleme yapardı ekran kartı güncellemesini dün ve Windows güncellemesini bu sabah yaptım. Ms yi 70 yaptım fakat hala aynı.

VPN kullanmıyorum Steam güncellenmiş daha yeni açtım olsaydı gücelleme yapardı ekran kartı güncellemesini dün ve Windows güncellemesini bu sabah yaptım.
O halde seçkin vs girdiyseniz yabancı serverda dalgalanmalar olabiliyor. Ben de yaşamıştım eğer sürekli bunu yaşamıyorsanız geçmiştir muhtemelen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı