CS:GO'da ping dalgalanması yaşıyorum

bochka

Femtopat
Vodafone'dan hattımı Türk Telekom'a geçirdim Vodafone'da CS:GO'ya girdiğim de 50 60 arası ping alırdım ama Türk Telekom'a geçtiğimden beri CS:GO oynarken pingim sürekli 110'dan 1000'e çıkıyor Sakarya merkezde oturuyorum defalarca müşteri hizmetlerini aradım hepsi oyunla ilgili olduğunu söyledi ama hattımı değiştirdiğimden beri böyle oluyor. Forumda dolaştım dediklerinizi uyguladım olmadı başka bir öneride bulunabilirseniz çok sevinirim.

Not: Mobil veriden giriyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-10-02 at 19.17.50.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-02 at 19.17.50.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 42
  • AdsızCMD.png
    AdsızCMD.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi ile mi bağlanıyorsunuz yoksa kablo ile mi? Bende de aynı problem vardı. Problem genelde kablosuz ağ ile oyun oynandığı için yaşanıyor. 3 yıl aynı sorunu yaşadım. Sonra kabloluya geçtim ve 1 sene hiç problem yaşamadım. 1 aydır tekrar kablosuza geçme durumum oldu ve tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım.

Notunuzda mobil veriden giriyorum demişsiniz. Yine Wi-Fi durumuna geliyor. Kablolu bir internet bağlantısına geçmenizi öneririm.

türk telekoma geçmeden önce vodafone hattım vardı onda gerçekten iyi ping değeri alıyordum. Evimde internet var ama bir kişi video açınca o da 200e çıkıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı