CS:GO'da ping düşürmek için neler yapılabilir?

Hattının VDSL destekli olup olmadığından emin olmalısın.
ADSL'de alabileceğin değerleri zaten alabiliyorsun.
Oyunda yapabileceklerin kısıtlı. Misal oynayacağın sunucuların ping aralığını seçebiliyorsun.

Kullanılan bağlantı türü ve altyapı kalitesi ile alakalı bir durum. Başka bir altyapıya geçilebilir, alternatif altyapı yoksa mevcut şirketin sizin bölgeniz için bir yenileme/bakım yapmasını beklemek ya da başka yere taşınmak dışında yapacak hiçbir şey yok.

Şu an Türk Telekoma'a ait bakır kablolarla bölgemizde mevcut olan tek bağlantı türü olan ADSL'i kullanıyorum. Hızım tam olarak sizin yazdığınız gibi. Geçen ay CS:GO'yu bağlantı hızı yüzünden terk etmek zorunda kaldım. Artık oynamıyorum. 2-3 ay evvel şansımı denemek için Millenicom'a geçtim ve daha kötü oldu. Ortalama ping iyice yükseldi. Daha önce olduğu gibi maç esnasında sinir edici ping dalgalanmaları devam etti ve üzerine bir de paket kayıpları geldi. Şimdi TT'nin yanı sıra Millenicom'a da lanet yağdırıyorum düzenli olarak. Üstelik bağlantı sorunu ile alakalı mesajları bot ile otomatik olarak kapatıyorlar. Abonelik sonrasında ilgilendikleri tek şey faturayı ödemeniz ve taciz eder gibi sürekli olarak SMS veya çağrı ile otomatik ödeme talimatı vermeniz için öneri(!) yapmaktır.

Demek istediğim İSS değişikliği bile sorunu çözmeyebilir. Hele ki işin içinde Türk Telekom varsa vaziyet daha kötü. Fiber altyapı veya tip-7 saha dolabı varsa istediğinizi deneyebilirsiniz ama Allah'ın cezası TT'nin ADSL veya VDSL bağlantısı varken yapacak pek bir şey olmuyor. Küfür etmekten yoruldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı