CS:GO'da ping nasıl düzeltilir?

Hocam bende 200 MB fiber internete geçtim Valorant'ta hatayda oturuyorum ve Türk Telekom kaç ping alırım.

TT 200Mbps fiber kullanıyorum. 3-4 ms civarında alıyorum.

Arkadaşın ping mevzusuna gelecek olursak; evet internet hızınız çok kötü lakin ms oranınız haddinden fazla yükseliyorsa 3 faktör vardır.

1. faktör Telekom kutusundan evinize gelen ADSL hattınızda problem olabilir.
2. faktör modeminiz eski ve artık güçlü bir bağlantı sunamıyor olabilir. (bunu test etmek için Wi-Fi şifresini değiştirin ve kimse bağlanmadan oyuna girin. Eğer ms oranınız düzgün ise modeminiz fazla bağlantıyı kaldıramıyor olabilir.
3. faktör ise modeminizi konumlandırdığınız alan. Evinizin dışarı bakan kısmına konumlandırırsanız daha sağlıklı ve verimli internet alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Altyapıyla alakalı hocam, yazılımsal olarak yapılacak pek bir şey yok.

Evet ama yine de en verimli hale getirilebilir.

Hocam 1000 ping alınıyorsa (ki arkadaş öyle demiş) sorun verimle alakalı değil internet erişimiyle alakalı. Yazılımsal olarak ne yapılırsa yapılsın 900 olsun, 800 veya 500 olsa kurtaracak mı? Hayır.

Ancak evet dediğiniz gibi 80-90 ping alıyorsa yazılımsal olarak 60-70 seviyesine indirmek iyi olabilirdi, bu durum için geçerli değil.

Hocam 1000 ping alınıyorsa (ki arkadaş öyle demiş) sorun verimle alakalı değil internet erişimiyle alakalı. Yazılımsal olarak ne yapılırsa yapılsın 900 olsun, 800 veya 500 olsa kurtaracak mı? Hayır.

Ancak evet dediğiniz gibi 80-90 ping alıyorsa yazılımsal olarak 60-70 seviyesine indirmek iyi olabilirdi, bu durum için geçerli değil.

Bende 16MB şu an ama 20 ping alıyorum altyapı ile kaynakli arayın müşteri hizmetlerini belki kablonda sıkıntı ya da internet kutusunda ya da modemde sıkıntı vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı