CS:GO'da pıt pıt sesi geliyor

Damnman

Hectopat
Yer
İstanbul
Birkaç gün önce hiçbir sorun yokken topluluk sunucusuna girdim. Epey kalabalıktı 30 kişi vardı. Sunucuya ilk girdiğim de atmıştı oyundan. Tekrardan girdiğimde oyuna drop giriyordu ve sesler pıt pıt oluyordu. Oyunu kapatıp açınca drop bir nebze düzeldi ama ses düzelmedi. Kulaklık değiştirdim, kod yazdım olmadı. 2 3 gündür çözülmedi hep aynı. Sadece bu oyunda var, başka bir oyunda sorun yok. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce hiçbir sorun yokken topluluk sunucusuna girdim. Epey kalabalıktı 30 kişi vardı. Sunucuya ilk girdiğim de atmıştı oyundan. Tekrardan girdiğimde oyuna drop giriyordu ve sesler pıt pıt oluyordu. Oyunu kapatıp açınca drop bir nebze düzeldi ama ses düzelmedi. Kulaklık değiştirdim, kod yazdım olmadı. 2 3 gündür çözülmedi hep aynı. Sadece bu oyunda var, başka bir oyunda sorun yok. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Pıt pıt sesi nasıl bir ses?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Youtube'dan ornek video yollar misin, pıt pıt sesi anlayamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Akşam akşam güldüm hocam sağ olun 😁.pıt pıt derken cızırtı oluyor
örnek video olarak bunu buldum ama her zaman böyle değil. Sık sık oluyor ölüm maçında. Özellikle sesin fazla olduğu yerde.

Windows ses ayarlarından uzamsal sesi kapat. Aynısı kulaklığımı ilk aldığım zaman Cyberpunk'ta başıma gelmişti. Dedim kulaklık bozuk herhalde, daha yeni almıştım üzülmüştüm ama çözüm çok kolaymış.

Akşam akşam güldüm hocam sağ olun 😁.pıt pıt derken cızırtı oluyor
örnek video olarak bunu buldum ama her zaman böyle değil. Sık sık oluyor ölüm maçında. Özellikle sesin fazla olduğu yerde.

Eski bilgisayarım da bende de oluyordu fps yükseltmek için config falan yüklüyordum ondan olabilir, bence sil tekrar yükle csyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı