CS:GO'da rank atlanmıyor

Ekberr

Decapat
Daha fazla  
CS:GO'da ne kadar oynarsam oynayayım rank vermiyor, rekabetçi giriyorum giriyorum ama rank vermiyor ne yapmalıyım?

Derecesiz giriyor olabilirsin hesabım seçkin mi?

2 Hafta girmeyin. 3 Win alın garanti Rank atlayacaktır. Nova 4'den Keleşe çıktım bu teknikle.

Ayrıca Prime'mısınız? Derecesiz giriyor olabilirsiniz. Üstte "Bu maç yetenek grubunu etkilemeyecektir" gibi bir yazı çıkıyorsa muhtemelen derecesiz oynuyorsunuz.

2 Hafta girmeyin. 3 Win alın garanti Rank atlayacaktır. Nova 4'den Keleşe çıktım bu teknikle.

Ayrıca Prime'mısınız? Derecesiz giriyor olabilirsiniz. Üstte "Bu maç yetenek grubunu etkilemeyecektir" gibi bir yazı çıkıyorsa muhtemelen derecesiz oynuyorsunuz.
Neden 2 hafta hocam, rank 1 ayda sıfırlanmıyor mu?

@Akeron 1 ayda rank sıfırlandığında tekrar kazanınca düşüğünü alıyorsun. 2 Hafta girmedim depremden dolayı. 1 Maç kazandım Keleşe attı. Arkadaşlarım önermişti ben de bir ara denerim dedim ve oldu.

Deneyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı