CS:GO'da rekabetçide packet loss oluyor

Bu sorunu yasamamak icin yazmam gereken bir kod falan var mi acaba? %25 civarlarinda oynanmiyor.

loss.jpg

Servis sağlayıcınızla ilgili bir problem olabilir, genellikle Netspeed kullanan kullanıcıların başına geliyor bu olay. Bende Netspeed kullanıyorum ve ilk geçtiğim zamanlar bende pocketloss yaşıyordum, müşteri temsilcilerine danıştıkdan sonra düzelttiler.

İnternet sağlayıcın nedir? Modem arayüz kısmından DSL bilgilerini paylaş, ayrıca internet paketin hakkında da bilgi ver yardımcı olmaya çalışayım.

Vodafone Net kullanıyorum. Normalde 50Mbps fakat son 2 aydır DSL kopma sorunu yaşadıktan sonra 40Mbps'ye düşürdüler onay vermediğim halde. Kaç kez müşteri hizmetlerini aradım fakat sonuç alamadım. Birazdan resimleri paylaşacağım. Ben 50Mbps parası ödüyorum nereye şikayet edebilirim bunları?

dsl.jpg

mod.jpg

sp.jpg

Son düzenleme:
Vodafone Net kullanıyorum. Normalde 50Mbps fakat son 2 aydır DSL kopma sorunu yaşadıktan sonra 40Mbps'ye düşürdüler onay vermediğim halde. Kaç kez müşteri hizmetlerini aradım fakat sonuç alamadım. Birazdan resimleri paylaşacağım. Ben 50Mbps parası ödüyorum nereye şikayet edebilirim bunları?

Eki Görüntüle 1549328

Eki Görüntüle 1549329

Eki Görüntüle 1549330
Aslında 50Mbps bile kaldırması gerekiyor. Bu ekran görüntüsüne bakınca ankastre kutusu ve sana gelen hatta bir problem yok gibi, ama ev içi tesisatın sorunlu olabilir. Çok fazla hata var modem arayüzünde. Farklı bir modem var mı deneyebileceğin ? Ev içi tesisata ait kablolarda ek durumu var mı? Bunları denedikten sonra sorun yoksa senin açından büyük ihtimal internet sağlayıcınla alakalı olacaktır. Ben de 3 ay öncesine kadar Comnet kullanıyordum. Hat değerlerim iyiydi, fakat bitmek bilmeyen paket kayıplarım vardı. Ben iç tesisatımın iyi oluğunu biliyordum. Modemde iyiydi ama yinede 2. bir modem denedim sonuç aynıydı. Bundan emin olduktan sonra internet sağlayıcımı değiştirdim ve sorunum geçmişti. O yüzden sana tavsiyem tüm gerekli şeyleri yap ve sonunda internet sağlayıcın ile alakalı olup olmadığını anla. Bu arada CS:GO da bant genişliği ayarını değiştir. 1.5Mbps olarak dene. Şu an sanırım "sınırlandırılmamış" olarak ayarlıdır diye düşünüyorum.

Aslında 50Mbps bile kaldırması gerekiyor. Bu ekran görüntüsüne bakınca ankastre kutusu ve sana gelen hatta bir problem yok gibi, ama ev içi tesisatın sorunlu olabilir. Çok fazla hata var modem arayüzünde. Farklı bir modem var mı deneyebileceğin? Ev içi tesisata ait kablolarda ek durumu var mı? Bunları denedikten sonra sorun yoksa senin açından büyük ihtimal internet sağlayıcınla alakalı olacaktır. Ben de 3 ay öncesine kadar Comnet kullanıyordum. Hat değerlerim iyiydi, fakat bitmek bilmeyen paket kayıplarım vardı. Ben iç tesisatımın iyi oluğunu biliyordum. Modemde iyiydi ama yine de 2. bir modem denedim sonuç aynıydı. Bundan emin olduktan sonra internet sağlayıcımı değiştirdim ve sorunum geçmişti. O yüzden sana tavsiyem tüm gerekli şeyleri yap ve sonunda internet sağlayıcın ile alakalı olup olmadığını anla. Bu arada CS:GO'da bant genişliği ayarını değiştir. 1.5Mbps olarak dene. Şu an sanırım "sınırlandırılmamış" olarak ayarlıdır diye düşünüyorum.

Ankastreden direkt balkona kablo çektiler bina içinde kablo olmadığı için sorun onda olabilir bağlantı çok kopuyor. Modem yeni değişti 3 tane modem denedim hepsi aynı. CS ayarını deneyeceğim teşekkürler.

Ankastreden direkt balkona kablo çektiler bina içinde kablo olmadığı için sorun onda olabilir bağlantı çok kopuyor. Modem yeni değişti 3 tane modem denedim hepsi aynı. CS ayarını deneyeceğim teşekkürler.
Benimde yöntem aynı. Ankastre kutusundan kablo direkt camdan modeme geliyor :p Sanırım bina eski olsa gerek sizinde ? O kabloda ek varsa hava şartlarından dolayı sorun yaratabilir. Dediğim gibi ama, sana ait gerekli her şeyi kontrol ettikten sonra bunu internet sağlayıcına belirt. Eve teknik destek yollarlar, ve o kişiler Telekom çalışanı olur, ayrıca genelde ilgisiz davranırlar, çünkü kendi müşterisi olmayanlara özellikle öyle tutumları var. İlgilenmeleri için uğraşın :) Bir problem varsa zaten sizin sağlayıcınız destek ekibi için ücret almaz. Ama destek için gelenler dış hatta bir problem bulmazsa ücret alırlar. Bu arada iç tesisatında da bir sorun bulurlarsa ücret alırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı