CS:GO'da sandık düşürmek için 2. hesap açmak ban sebebi mi?

yunushan19071

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Counter-Strike: Global Offensive oyununda malumunuz her çarşamba günü resetlenerek level atlamak şartıyla her hafta 1 adet sandık ve 1 adet item düşmekte. Ben de bu işi bir nevi ticarete döndürerek sandık düşürmek için bir hesap daha açıp ve o hesabı da seçkin yaparsam ban yer miyim? Böyle sıkıntılar var mı? Araştırdım ama bulamadım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mümkünse kaynak da gösterir misiniz?

Hayır değil, bir kişinin birden fazla Steam hesabı olmasının bile sakıncası yokken iki hesabında CS:GO seçkin olmasının ne sakıncası olabilir?

Arkadaşım yaptı. Yaklaşık 2-3 aydır kasıyor bir ban durumu yok. Steam kurallarında bununla ilgili bir madde var sanırım ama pek uygulanmıyor gibi.

Evet yapabilirsin fakat raporlanırsan bir şekilde iki hesabında ban yiyebilir Steam bu aralar sürekli ticaret yapan hesapları incelemeye alıyor özellikle aynı hesaplar ve siteler arasında yapılanlara bu yüzden dikkatli olmakta fayda var ayda bir toplu şekilde takas yapmak en doğrusu olabilir ya da her hafta yapacaksan öyle herkese belirtmemeni öneririm özellikle nickini belirtme.

Siteler arasında dediğimde para atmak yerine bakiyeyi itemler üzerinden sağlayanlar için.

Evet yapabilirsin fakat raporlanırsan bir şekilde iki hesabında ban yiyebilir Steam bu aralar sürekli ticaret yapan hesapları incelemeye alıyor özellikle aynı hesaplar ve siteler arasında yapılanlara bu yüzden dikkatli olmakta fayda var ayda bir toplu şekilde takas yapmak en doğrusu olabilir ya da her hafta yapacaksan öyle herkese belirtmemeni öneririm özellikle nickini belirtme.

Siteler arasında dediğimde para atmak yerine bakiyeyi itemler üzerinden sağlayanlar için.
Bu raporlanıp ban yemekten kasıt ne? Hangi sebepten ban atılıyor? Ben de 3 ayda 1 kere topluca atarım diye düşünüyordum. Fakat sitelerden item karşılığı gerçek paraya dönüştürme işinin yaptırımları nasıl onlar hakkında ne duydunuz?

Maddeyi bulamadım smurf hesaplar içindi sanırım ama. Smurf hesap kasmak yasak artık.
Burada konu hakkında bir şeyler yazıyor.
O zaman burada sormamız gereken soru şu, "Açılan 2. hesap hangi şartlarda Smurf Hesap olur?" veya "Açılan her 2. hesap Smurf Hesap mıdır?" gibi sorular. Bu sorulara çok net cevaplar lâzım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı