CS:GO'da sanıldığı kadar hile yok

Ağabeyim, oyun hile kaynıyor. İsteyen oynar, isteyen oynamaz. Bu kadar basit.

Ben oynuyorum mesela, oynamaya devam da edeceğim.
 
Hocam mutlaka gelmiştir legit oynuyorlar sözde VAC koruması var çoğu paralı hilede VAC ban bypass var yani VAC yemiyorsunuz tek Overwatch ban yiyebiliyorsunuz ona da legit oynuyorlar ban yemiyorlar bazıları var hile olduğunu bile anlamıyorsunuz o derece iyi legit oynuyor.
 
Bana da denk gelmiyor nedense. Tabii ful dust 2 oynamamak lazım.
Ben aslında Inferno, Dust II ve Mirage oynarım ama arkadaşlarım yüzünden sadece Dust II ve Mirage oynuyorum.
Düşük ranklarda hile kalmadı artık. Ne varsa DMG ve üstünde var.
Ranklarımız yükseltikten sonra tekrardan böyle bir konu açarım. Bunu bilmiyordum gerçekten.
 
Seçkinim ve hile geliyor hâlâ. Yok madalya al yok övgü al yok faktörü yükselt hile gelmemesi için girdigin zahmetlere bak.
 
Eskiden oyun ucuzken cok daha fazla hile oluyordu, 3500 saatim vardir ve oyun pahali olduktan sonra rekabetcide en fazla 2-3 kere hile gelmistir. Fakat guven faktorum yuksek.
 
Neredeyse 3 haftadır arkadaşlarımla rekabetçi ve ölüm maçı oynuyoruz. Hesaplarımızda seçkin değil. Ölüm maçında hile gelmeyen maç yok ama rekabetçide onlarca maç oynayıp Nova olduk ve sadece 3-4 hile gelmiştir ki bu hilelerin hepsi wallhackti. Ayrıca hileler olsa dahi (mevlana hariç) koordineli bir şekilde oynarsanız maçı kazanma ihtimaliniz çok yüksek. Biz 4 kişi olarak giriyoruz ve sadece 3 kere yenildik. Forumlarda bakıyorum, yok hileden geçilmiyor, yok herkeste mevlana var. Hile var ama bu kadar değil, zaten hileler genelde ölüm maçında karşınıza çıkıyor. Rekabetçi oynayacaksınız zevk alırsınız.
Gülüp geçiyorum sadece, rankları yükseltin anlarsınız.
 
Seçkin olan ve seçkin olmayan hesabım var. Rekabetçi girdiğimde hile gelmeyen maç yok. Bazıları tamamen açıp belli ediyor. Bazıları ise WH bekleyip açığa çıktığında hallediyor. Ayrıca Silver- Nova buralarda değil de üst ranklarda daha fazla geliyor bilgin olsun. Zamanla denk gelirsin. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı