CS:GO'da skin önerisi

USP için bence hem oyunda hem de USP de en iyi skin bence "USP-s | Cortex"dir fiyatı da uygun tavsiye ederim.

Hmm ne kadar hocam ucuzsa alacağım

Işık hüzmesi.

Hocam şöyle diyeyim size gerekli her şeyi aldım tek AK-47, M4A4 ve AWP kaldı onlara ne alayım her birine 150TL bütçem var yani hepsine teker teker bütçe.

Hmm ne kadar hocam ucuzsa alacağım

Hocam şöyle diyeyim size gerekli her şeyi aldım tek AK-47, M4A4 ve AWP kaldı onlara ne alayım her birine 150TL bütçem var yani hepsine teker teker bütçe.
Awp Atheris öneririm. M4A4 için Örümcek zambağı bulabilirseniz istediğiniz fiyata güzel olur. M4A4 için başka asil paladin var ama onlar sanırım bütçenizin 2 kat üstü o yüzden en iyi önerim örümcek zambağı olur. Ak için anubis lejyonu, ice coaled, kargaşa noktası, simsiyah alabilirsiniz. Hepsini kullandım hepsi gayet iyi skinler. Awp için Atheris dışında renk sapmaları var o da güzel glitch efektli gibi ona da bakabilirsiniz.

AWP atheris öneririm. M4A4 için örümcek zambağı bulabilirseniz istediğiniz fiyata güzel olur. M4A4 için başka asil paladin var ama onlar sanırım bütçenizin 2 kat üstü o yüzden en iyi önerim örümcek zambağı olur. Ak için anubis lejyonu, ice coaled, kargaşa noktası, simsiyah alabilirsiniz. Hepsini kullandım hepsi gayet iyi skinler. AWP için atheris dışında renk sapmaları var o da güzel glitch efektli gibi ona da bakabilirsiniz.

Sağ olun hocam awpde öyle yaparım ama ak de kararsızım az verip simsiyah mı alsam yoksa başka bir şey mi alsam bilemedim.

CS2'de parlayacağı için az aşınmış olanını öneriyorum ama param cebimde kalsın diyorsan savaş görmüş de alabilirsin parlaklık skini olduğu için belli olmaz.

Sağ olun hocam awpde öyle yaparım ama ak de kararsızım az verip simsiyah mı alsam yoksa başka bir şey mi alsam bilemedim.
İce coaled Cs2 de ciddi fiyat artışı olabilecek bir skin. Kar edersiniz diye düşünüyorum. Birçok skin şuan fiyatı artmakta. Benim 300 liraya aldığım terörist ajanı 1000 lirayı gördü. 300 e aldığım m4 860 ı gördü 1200 e aldığım deagle 1600 1700 leri zorluyor. Fiyatlar daha da artmadan seçiminizi yapın derim.

İce coaled CS2 de ciddi fiyat artışı olabilecek bir skin. Kar edersiniz diye düşünüyorum. Birçok skin şu an fiyatı artmakta. Benim 300 liraya aldığım terörist ajanı 1000 lirayı gördü. 300'e aldığım M4 860'ı gördü 1200'e aldığım Deagle 1600 1700leri zorluyor. Fiyatlar daha da artmadan seçiminizi yapın derim.

Tamamdır hocam tek AK47KALDı onu seçeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı