CS:GO'da sürekli HS yiyorum

HS oranım %15-25 oluyor, genelde spray atarak adam vurmaya çalışıyorum. Bu durumu önlemek için HS odaklı oynamaya başlamam gerekli demek ki. Teşekkürler hepinize.
Supreme ranktayım ve hala adam gibi spray atmayı bilmiyorum. Gerek görmüyorum.
Not: CSGO bırakılmıştır.

Bilgisayar hakkında en ufak bilgisi olmayan arkadaşım var. Karşıya adam gelince tuhaf vuruşlar yapınca direk hileyi açıyor. Sonra bakıyor ve diyor ki adam benim buradan bakacağımı nerden bildi de birden durup aimi üstüme tuttu. Oyun hile kaynıyor üst lig alt lig hiç fark etmez mümkünse R6 oynayın ama orda da az da olsa hile var.

İşte bu yüzden CS:GO'yu bırakıp Zula'ya başladım fakat orada daha da çok HS yiyorum .

Supreme ranktayım ve hala adam gibi spray atmayı bilmiyorum. Gerek görmüyorum.
Not: CS:GO bırakılmıştır.

Sana katılıyorum, spray yakın mesafede atılması gerekiyor ben en iyi tek tek sıkarak kazanıyorum.

O HS atanların bence %70'i hile artık CS'de hilesiz maç bulmak çok zor her maç en az 2 tane hile geliyor bu sayı bazen 3'e falan çıkıyor cidden çileden çıkıyorum o zaman.
Bu yaklaşım çok yanlış bence. Öyle paranoyak olmuşuz ki hakkıyla oynayıp adam vuranlara hile demeye başlamışız. Yanlış anlamayın karşınıza mutlaka hile gelmiştir. Hele seçkin değilseniz daha da fazladır. Ama insanlar bu paranoyaya kapılıp iki hs yiyince hemen hile diye ağlayıp takımın oyuna fokusunu bozuyorlar. Bariz hile olanları, mevlanaları tenzih ediyorum . Ne olursa olsun hile yokmuş gibi oynamak lazım. Aksi takdirde başka oyunlara yönelin. Benden naçizane bir tavsiye.

Elimden geldiğince öyle yapıyorum ama adam longda pusup gelene geçene prefire atarak HS atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…