CS:GO'da sürekli HS yiyorum

HS oranım %15-25 oluyor, genelde spray atarak adam vurmaya çalışıyorum. Bu durumu önlemek için HS odaklı oynamaya başlamam gerekli demek ki. :D Teşekkürler hepinize.
Supreme ranktayım ve hala adam gibi spray atmayı bilmiyorum. Gerek görmüyorum.
Not: CSGO bırakılmıştır.

Vallahi bıktım artık yahu. :D Herkes Xantares gibi profosyonel olmuş da benim mi haberim yok? Hangi durum/pozisyon olursa olsun HS yiyerek ölüyorum. Şurda adam var mı diye bakayım diyorum, HS yiyorum. Bir yerde pusmuş beklerken adam gelip beni gördüğü an HS atıyor. Çok uzaktan MP9/pompalıyla ile 2-3 kere hs atıyorlar. (rastgele tararken) Kötü oynadığımı da düşünmüyorum, niye böyle oluyor anlamıyorum. :D (rankım Nova 3). Her maç en az 20, ortalama 25-30 kill alıyorum. KD oranım hep 1 ve üstü oluyor. Size de böyle oluyor mu?
Bilgisayar hakkında en ufak bilgisi olmayan arkadaşım var. Karşıya adam gelince tuhaf vuruşlar yapınca direk hileyi açıyor. Sonra bakıyor ve diyor ki adam benim buradan bakacağımı nerden bildi de birden durup aimi üstüme tuttu. Oyun hile kaynıyor üst lig alt lig hiç fark etmez mümkünse R6 oynayın ama orda da az da olsa hile var.

Vallahi bıktım artık yahu. :D herkes xantares gibi profesyonel olmuş da benim mi haberim yok? Hangi durum/pozisyon olursa olsun HS yiyerek ölüyorum. Şurda adam var mı diye bakayım diyorum, HS yiyorum. Bir yerde pusmuş beklerken adam gelip beni gördüğü an HS atıyor. Çok uzaktan MP9/pompalıyla ile 2-3 kere HS atıyorlar. (Rastgele tararken) kötü oynadığımı da düşünmüyorum, niye böyle oluyor anlamıyorum. :D (rankım nova 3). Her maç en az 20, ortalama 25-30 kill alıyorum. KD oranım hep 1 ve üstü oluyor. Size de böyle oluyor mu?

İşte bu yüzden CS:GO'yu bırakıp Zula'ya başladım fakat orada daha da çok HS yiyorum :D.

O HS atanların bence %70'i hile artık CS'de hilesiz maç bulmak çok zor her maç en az 2 tane hile geliyor bu sayı bazen 3'e falan çıkıyor cidden çileden çıkıyorum o zaman.
Bu yaklaşım çok yanlış bence. Öyle paranoyak olmuşuz ki hakkıyla oynayıp adam vuranlara hile demeye başlamışız. Yanlış anlamayın karşınıza mutlaka hile gelmiştir. Hele seçkin değilseniz daha da fazladır. Ama insanlar bu paranoyaya kapılıp iki hs yiyince hemen hile diye ağlayıp takımın oyuna fokusunu bozuyorlar. Bariz hile olanları, mevlanaları tenzih ediyorum :D. Ne olursa olsun hile yokmuş gibi oynamak lazım. Aksi takdirde başka oyunlara yönelin. Benden naçizane bir tavsiye.

Bu yaklaşım çok yanlış bence. Öyle paranoyak olmuşuz ki hakkıyla oynayıp adam vuranlara hile demeye başlamışız. Yanlış anlamayın karşınıza mutlaka hile gelmiştir. Hele seçkin değilseniz daha da fazladır. Ama insanlar bu paranoyaya kapılıp iki HS yiyince hemen hile diye ağlayıp takımın oyuna fokusunu bozuyorlar. Bariz hile olanları, mevlanaları tenzih ediyorum :D. Ne olursa olsun hile yokmuş gibi oynamak lazım. Aksi takdirde başka oyunlara yönelin. Benden naçizane bir tavsiye.

Elimden geldiğince öyle yapıyorum ama adam longda pusup gelene geçene prefire atarak HS atıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı