CS:GO'da Takılma Hissi

Stepne

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistemim üzerinde yaklaşık 3 aydır sıkıntısız bir şekilde CS:GO oynayabiliyordum. Dün Xbox GamePass aldım ve Xbox Beta uygulamasını kurdum. Forza Horizon 4 oyununu kurdum ve biraz oynadıktan sonra çıkıp CS:GO girdim ancak şöyle bir sıkıntı yaşadım. Shift-TAB yaparken gözüken animasyon kayboldu. Yani Shift-TAB yaptığımda direk 1 saniye gibi bir süre bekletip öyle overlay ekranı geliyor, geçiş animasyonu gözükmüyor. Ayrıca oyun içinde takılma hissi yaşıyorum. Önceden oynadığım şekilde akıcı değil. Bu sorunun Xbox ve Microsoft uygulamalarından kaynaklandığını düşünüyorum ama çözümü bulamadım. Sistemim Ryzen 3600, RTX 2060, 8x2 (16) GB 3200 MHz RAM, Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum.

Bana da oluyor arada. Rocket League'de VSYNC açtığımda bu sorun kalkıyor. VSYNC olmadan 130 fps'te kasıyor gibi gözüküyor.
Hocam benim tarafımda şöyle bir durum var; iki gün önce sıkıntısız oynayabildiğim oyun, GamePass alıp Microsoft uygulamalarını kullandıktan sonra bu hale geldi. Ayrıca monitörüm AOC 24G2U.
Güncelleme: Bugün Afterburner ile yaptığım test sonucunda CS:GO'da 0.1% FPS'i en düşük 18 FPS olarak gördüm. Acaba bu değer çok mu kötü? Metro Exodus oyununu yükledim, onda da benzer şekilde takılma oluyor. Ayrıca Exodus'ta Afterburner açmak istediğim zaman oyun introdan sonra hata vermeden kapanıyor.
Güncelleme 2: Sorunun başladığı günde sistem geri yükleme noktası kısmına baktığımda "Installed DirectX" yazıyor. Acaba sorun DirectX ile ilgili mi?

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    9 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı