Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- TUF RTX 3060, i3 12100F, Corsair Vengeance 8x2 3200 mHZ RAM, Kingston NV1 500 GB SSD, Corsair H150i Sıvı Soğutma, Asus TUF GT 301 Kasa, Asus TUF 550W PSU
Hocam benim Wise hesabım var ama turkey olarak gözüktüğü için şu anda bölgenizde kullanılamıyor diyor. Ayrıyeten HSBC UK hesap açma kısmında Türkiye yok nasıl Türkiye adresli açacağız.
Yaklaşık 1 saat önce ülkemi Türkiye olarak geri değiştirdim yeni kart başvuru kısmı kapandı olan kartlarım duruyor aksi bir gelişme durumunda gelişmeleri buradan yazacağım şu anlık bir sıkıntı yok.
Premier müşteri harici açmıyorlar artık Premier müşteri olduğunuz zaman farklı ülkelerde de açabiliyorsunuz Amerika şu bu. Dikkat ettiyseniz Türkiye adresi girdiğiniz zaman patlarsınız demedim, ileride patlama olasılığınız olduğu için sürdürülebilir değil dedim. Ek olarak millet kredi kartı limitini zen tarafına çekip nakit olarak faize attığı için çoğu banka zene para yüklemeyi yasakladı, bakalım umarım sürdürülebilir olur. Ben hala kullanıyorum zeni ama İngiliz adresiyle. Bakalım, revolut isimli banka Türkiye'den 1-2 kişi aldı yönetici gibisinden, Türkiye'ye gelecek gibi, tabii ki Apple Pay yine engelli olacak ama revolut ne yapacak ne edecek göreceğiz.