CS:GO'da talihsizlik yaşadığınız anlar oldu mu?

Bi ara PSU'da arıza vardı sistem kapanıyordu. Son el de sen git kapat sistemi 16-14 kaybet maçı.

Hiç unutmam sene 2014-2015, sabit klanım var. Aylarca beraber oynadık, ekip olmadan maça bile girmiyorduk. Sen tut bir tane arkadaş hile aç. Bir gün bir girdik rank supreme idi, gümüş iki düşmüştü sanırım ve yüzlerce win silinmişti. :) O kadar emeği çöpe attı arkadaş. Şokunu bir hafta atamamıştım hey gidi dünler. Hala unutamam bu olayı. Kendisi ile hala görüşürüm. :)

Hiç unutmam sene 2014-2015, sabit klanım var. Aylarca beraber oynadık, ekip olmadan maça bile girmiyorduk. Sen tut bir tane arkadaş hile aç. Bir gün bir girdik rank supreme idi, gümüş iki düşmüştü sanırım ve yüzlerce Win silinmişti. :) o kadar emeği çöpe attı arkadaş. Şokunu bir hafta atamamıştım hey gidi dünler. Hala unutamam bu olayı. Kendisi ile hala görüşürüm. :)

Bana da onun gibi bir şey oldu yılın başında. Arkadaşımın smurf hesabı ile beraber 50 maç falan kazandık ben keleş 1'e çıktım keleş 2 olacaktım şansa bir gün Overwatch man yedi arkdaş beni attı Silver 4'e.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı