CS:GO'da V-Sync açık olması dezavantaj olur mu?

İsa Takmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 7600 ve RX 7700XTLI sistemim var. CS:GO'da V-Sync açık oynuyorum, monitörüm 165Hz. Sabit şekilde bana daha akıcı geliyor. Kapatınca 300+ şekinde FPS alıyorum ama açıkken bana daha stabil daha iyi geliyor. Ama rekabetçi oyunlarda dezavantaj diyorlar. Ben bunu anlamıyorum bilgisi olan var mı? Zaten 165 FPS üstünü göremiyorum. 300 olsa ne olur? Daha stabil olması avantaj değil midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 7600 ve RX 7700XTLI sistemim var. CS:GO'da V-Sync açık oynuyorum, monitörüm 165Hz. Sabit şekilde bana daha akıcı geliyor. Kapatınca 300+ şekinde FPS alıyorum ama açıkken bana daha stabil daha iyi geliyor. Ama rekabetçi oyunlarda dezavantaj diyorlar. Ben bunu anlamıyorum bilgisi olan var mı? Zaten 165 FPS üstünü göremiyorum. 300 olsa ne olur? Daha stabil olması avantaj değil midir?
FPS sabitleyin, V-Sync açmayın. Yüksek FPS düşük gecikme demek, oyuna saniyede daha fazla müdahele demek. V-Sync FPS sabitlemesi yüzünden zaten gecikmeyi arttıracak, üstüne bir de kendi beklemesi yüzünden gecikme artacak. Rekabetçi oyunlarda kesinlikle açmayın.

Ben açık kullanıyorum, pek bir fark göremedim gecikmede.
Bu teknoloji FPS oyunlarında kapatılması gerekir. Daha temiz görüntü vermek için yırtılmaları işleyip görüntüyü öyle veriyor, bu da gecikmeyi arttırıyor. . 1 MS olan monitör 5-10 MS değerlerine yükselir. Vsync kesinlikle kapalı olmalı.

Bu teknoloji FPS oyunlarında kapatılması gerekir. Daha temiz görüntü vermek için yırtılmaları işleyip görüntüyü öyle veriyor, bu da gecikmeyi arttırıyor. . 1 MS olan monitör 5-10 MS değerlerine yükselir. Vsync kesinlikle kapalı olmalı.
Eğer 5-10 MS yapıyorsa KESİNLİKLE kapalı olmalı.

Bilgi için teşekkürler.

FPS sabitleyin, V-Sync açmayın. Yüksek FPS düşük gecikme demek, oyuna saniyede daha fazla müdahale demek. V-Sync FPS sabitlemesi yüzünden zaten gecikmeyi arttıracak, üstüne bir de kendi beklemesi yüzünden gecikme artacak. Rekabetçi oyunlarda kesinlikle açmayın.

Diket eşitlemeyi kapatıp. FPS sabitlemeyi nasıl yapacağım bir kod falan mı yazacağım konsola.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı