CS:GO'da Valorant'tan alışkanlık olarak sürekli kafa vuruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilader dikkat et gerçek hayatta da insaları kafadan vurabilirsin.

Spray yapıyorsan değişir. One tap atıyorsan değişmez.

Ben de öldürmeden önce ayak nosuna bakıyorum eğer 36.5 dan yüksekse ayaktan vuruyorum.

Bu normal bir şey mi? Çoğu atışım kafa üzerine oluyor. Aimimi otomatik olarak kafaya veriyorum ve ldürdüğüm kişilere genelde hep kafa vuruyorum. Artık hile demeye başlayan birçok kişi oluyor maç içinde bu normal mi? Bundan önce Valorant oynamış biri için gayet normal bir şey mi?

Banlanırsın direkt kafaya nişan alma biz banlanmamak için, hile denmemesi için göğüse nişan alıyoruz. Valorant olsa ayrı tabii orada direkt kafaya nişan alman lazım.

Csgo a yeni başladığın için karşındaki adamlar valorantın gümüşleri gibi bir şey. Ranked oynayıp biraz rank atladığında gamesensin olmadığı için vuramamaya başlayacaksın. Ben sürekli aim_redline oynuyorum, sürekli tap atıyorum. Ama maç içinde öyle olmuyor.

Bu normal bir şey mi? Çoğu atışım kafa üzerine oluyor. Aimimi otomatik olarak kafaya veriyorum ve ldürdüğüm kişilere genelde hep kafa vuruyorum. Artık hile demeye başlayan birçok kişi oluyor maç içinde bu normal mi? Bundan önce Valorant oynamış biri için gayet normal bir şey mi?
Kesinlikle normal bir şey olmadığını söyleyebilirim. Kaldı ki oyun içerisinde aiminiz direkt olarak kafada oluyorsa işte bu da hiç normal değil. Siz doğuştan bir e-sporcu yeteneğiyle doğmuşsunuz. Eğer öyle olmadığını düşünüyorsanız lütfen size en yakın sağlık birimine başvurun. Onlara olayı uygun ve sade bir dil ile anlatın. Ve lütfen size hile diyenlere aldırış etmeyin. Siz halihazırda muhteşem bir oyuncusunuz. Psikolojik ve teknik destek için hâlâ buradayım. Kendinize iyi bakın. İyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı