One tap.Spray yapıyorsan değişir. One tap atıyorsan değişmez.
One tap.
İkisi de FPS oyunu olduğu için alakası olabilir(emin değilim).
Bu normal bir şey mi? Çoğu atışım kafa üzerine oluyor. Aimimi otomatik olarak kafaya veriyorum ve ldürdüğüm kişilere genelde hep kafa vuruyorum. Artık hile demeye başlayan birçok kişi oluyor maç içinde bu normal mi? Bundan önce Valorant oynamış biri için gayet normal bir şey mi?
Kesinlikle normal bir şey olmadığını söyleyebilirim. Kaldı ki oyun içerisinde aiminiz direkt olarak kafada oluyorsa işte bu da hiç normal değil. Siz doğuştan bir e-sporcu yeteneğiyle doğmuşsunuz. Eğer öyle olmadığını düşünüyorsanız lütfen size en yakın sağlık birimine başvurun. Onlara olayı uygun ve sade bir dil ile anlatın. Ve lütfen size hile diyenlere aldırış etmeyin. Siz halihazırda muhteşem bir oyuncusunuz. Psikolojik ve teknik destek için hâlâ buradayım. Kendinize iyi bakın. İyi sosyaller.Bu normal bir şey mi? Çoğu atışım kafa üzerine oluyor. Aimimi otomatik olarak kafaya veriyorum ve ldürdüğüm kişilere genelde hep kafa vuruyorum. Artık hile demeye başlayan birçok kişi oluyor maç içinde bu normal mi? Bundan önce Valorant oynamış biri için gayet normal bir şey mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.