- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hocam hevesini kırmak istemem ama eğer pazarda olsaydı en fazla 5TL civarı bir skin olurdu. Daha sağlam şeyler yapabilirsin bence.
Üzerine Rüyalar ve Kabuslar detayını ekleyip güzel bir AK-47 yapmaya çalışacağım. (Tam haliyle Eylül ayına kadar uğraşacağım) Nedeni ise yeni gelecek kasa olan "Rüyalar ve Kabuslar" kasasının içinde Kırmızı bir AK-47 var.Elinize sağlık, çok sade bir skin olmuş. Hoşuma gitti. Sizden bir AK47 de bekleriz o zaman.
Teşekkürler. O sayfayı okudum ama bir çok yerini okumamıştım. Peki ya bilen arkadaşlar var ise söyleyebilir mi? Öyle fotoğraf veya video nasıl çekeceğim? (Kendi Skinim ile)Hocam şurayı okudunuz değil mi? Nasıl paylaşmanız gerektiğini söylemişler.
![]()
Dreams & Nightmares - $1,000,000 art contest
counter-strike.net
Çok güzel bir hobi hocam, kolay gelsinÜzerine Rüyalar ve Kabuslar detayını ekleyip güzel bir AK-47 yapmaya çalışacağım. (Tam haliyle Eylül ayına kadar uğraşacağım) Nedeni ise yeni gelecek kasa olan "Rüyalar ve Kabuslar" kasasının içinde Kırmızı bir AK-47 var.
Teşekkürler. O sayfayı okudum ama bir çok yerini okumamıştım. Peki ya bilen arkadaşlar var ise söyleyebilir mi? Öyle fotoğraf veya video nasıl çekeceğim? (Kendi Skinim ile)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.