CS:GO'da yenilen rekabetçi banı açılır mı?

472107

Hectopat
Olayı özetleyecek olursak şöyle oldu. Dust 2 maçında arkadaşla girdiğimizde takıma Yunanistan'lı bir oyuncu geldi ve ırkçılık yapıp hakaretler etmeye başladı. Oyunda sürekli blokladı. Bombalarıma atladı. En son Short'a molotof attığımda gidip üzerinde bekleyerek ban yememe sebep oldu. Dün gece yaşandı bu olay ve direkt Steam desteğe yazdım ve görseldeki cevabı verdiler. Böyle ban açılıyor mu? Arkadaşın Steam profilini ekledim desteğe attığım mesajda. Daha önce böyle bir olay yaşayıp destek tarafından banı açılan var mı? Yoksa süreyi beklemek zorunda mıyız? Olayı düzgün bir şekilde izah ettim maç tekrarını eklemem gerekiyor mu?

Burada bahsedilen hatalı ban boş yere rekabetçi banı yiyen istisna olarak ban yiyen oyuncular için geçerli. Friendly fire limitini geçerseniz ban yersiniz. Okuma yazmanız da yok heralde. Makaleyi açın bir okuyun.

Açılmasa bile bu oyuncunun ceza alması için yapmam gereken bir şey var mı? Oyun içerisinde kötü iletişim ve oyunbozanlık üzerinden raporladım. Daha fazla yapmam gereken bir şey var mı?

Burada bahsedilen hatalı ban boş yere rekabetçi banı yiyen istisna olarak ban yiyen oyuncular için geçerli. Friendly fire limitini geçerseniz ban yersiniz. Okuma yazmanız da yok herhalde. Makaleyi açın bir okuyun.

Friendly fire limitini geçmedim hocam. 1 kişi hakkım daha vardı. Oyuncu sürekli bombalarıma atlayıp hasar alarak ban yememe sebep oldu.

Steam desteğin bekleme süresini kaldırma yetkisi yok. Orada yazdığı gibi ''Sunucular tarafından otomatik olarak geri alınacaktır.'' Steam desteğe yazarsa öneri, şikayet olarak algılayıp CS:GO geliştirici ekibine iletirler en fazla, sonuç değişmez.

Destek tarafından tarafınıza bu bilgi doğrultusunda bir bilgi geldiyse, maç izlenip durum hakkında karar alınacak ve çözüm sağlanılacaktır. Eğer suçlu değilseniz veya hatalı bir ceza verildiyse Valve ekibi durumu inceleyip size geri dönüş sağlayıp sorunu giderecektir. Şu an için yapabileceğiniz bir durum yok gibi ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…