CS:GO’da yüksek ping sorunu

i72670qm

Hectopat
İyi geceler arkadaşlar, CS:GO oynuyorum ve Wi-Fi ve Mobil Veri ile denedim hep yüksek ping sorunu var. 100 civarı seyrediyor. Yakındaki serverlardan bulsun diye max pinge farklı değerler verdim yine olmadı. Yardıma ihtiyacım var.

İyi geceler arkadaşlar, CS:GO oynuyorum ve Wi-Fi ve Mobil Veri ile denedim hep yüksek ping sorunu var. 100 civarı seyrediyor. Yakındaki serverlardan bulsun diye max pinge farklı değerler verdim yine olmadı. Yardıma ihtiyacım var.
AKN kalktığından beri gece 2'den önce bende de aynı durum var. Bir türlü çözemedim. Tam saat 20:00'da başlıyor bende.

Ayrıca Wi-Fi ile bağlanıyorsan normal, kablolu bir bağlantı yapmayı dene.

MaxPing değerini çoğu kaynaktan 80-60'a çekmeniz istenmiştir fakat arama kısmı sarıya döner. MaxPing sıfırlamak için "150" olarak ayarlayın. Ayriyeten leptop wifisi ile modeme yakın bir yerden girmeyi dene yine ping sorunu yaşıyorsanız ani droplar veyahut FPS kaybından kaynaklanıyor olabilir.

MaxPing değerini çoğu kaynaktan 80-60'a çekmeniz istenmiştir fakat arama kısmı sarıya döner. MaxPing sıfırlamak için "150" olarak ayarlayın. Ayriyeten leptop wifisi ile modeme yakın bir yerden girmeyi dene yine ping sorunu yaşıyorsanız ani droplar veyahut FPS kaybından kaynaklanıyor olabilir.
Max pingi 150 yaparsa en hızlı şekilde yerleştirmek için kötü sunucuya denk gelecek max ping o yüzden düşük ayarlanıyor.

Maksimum pingin 150 yapılmasını tavsiye etmiyorum. CS:GO'da ortalama 50 ping alıyorum.
Maksimum 150 olarak ayarladığım zaman hangi sunucuya atıyorsa 500 pingden aşağı inmiyor.
Aldığınız en iyi ping neyse ona göre seçin maksimum pingi. İnternet bağlantınız stabil değilse +25 ekleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı