CS:GO'da zıplarken yön verilmiyor

Hocam Valorant'in mekaniklerine alismissin. Cs'ye biraz zaman alicak ama zipladiktan sonra saga bakarken D tusuna basacaksiniz, kameranizi yavasca cevirin D ye basarak saga donmek icin. W ya basmayin. Bunny yaparken W kullanilmiyor cunku.

Hocam Valorant'in mekaniklerine alismissin. CS'ye biraz zaman alacak ama zipladiktan sonra saga bakarken D tusuna basacaksiniz, kameranizi yavasca cevirin D ye basarak saga donmek icin. W ya basmayin. Bunny yaparken W kullanilmiyor cunku.

Hocam anlamadınız sanırım konu Valorant mekaniği alısmak falan değil 2 aydır Valorant oynuyorum zaten. ben 8 yaşında CS oynamaya başlamış biriyim yön vermeyi unutacak değilim. Sorun şu: Karakterim ile koşarken W + a yaptığımda sol çapraz şeklinde kosuyor ama bunu zıplarken yapınca düz zıplayıp yere iniyor yani ZIPLARKEN A ve D çalışmıyor. Herkes mouse yön verme olayını söylemiş yön vermeyi ben de biliyorum bahsettiğim o değil. Zıplarken A veya D basarsın ekstra olarak mouse ile yardımcı olursun bir yere atlarken ama benim karakter dümdüz zıplıyor. Mesela shorta zıplayarak çıktığımız kutuda havada zıplayıp a tuşuna basıp mouseyi oraya çeviriyorum ama karakter kutuya çarpıp yere iniyor zıplama eyleminde henüz havadayken sağ ve sol yönü veremiyorum bir mobilite yok havadayken umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Klavyen basmıyor olabilir mi? Başka birşey gelmedi aklıma.

Hocam az önce girip denedim normal bi şekilde oluyor. Sanırsam sağ sol ayarlarında sıkıntı var sizin. Klavye ayarlarını resetleyin ama o da olmazsa bilmiyorum kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…