Çözüldü CS:GO'da zırh ne zaman yenilenmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Clear

Hectopat
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
80
Çözümler
1
Merhabalar, ben CS:GO'da zırh+kask alıp, canı 75-80 civarı kalınca yeniliyordum. Ne zaman yenilenmeli veya siz kaç kalınca yeniliyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar, ben CS:GO'da zırh+kask alıp, canı 75-80 civarı kalınca yeniliyordum. Ne zaman yenilenmeli veya siz kaç kalınca yeniliyorsunuz?

Eğer teröristsen 90'ın altına düşürme, çünkü M4 veya famas gibi bir silahlardan kafaya tek yiyebilsin.
Eğer counter'san 75-80'in altına düşürme.
Her silahın Armor delme değerleri farklı ve delemediği kadarı armorunuzdan düşer. P250'ye kadar olan tabancaları ve Nova'yı saymazsak diğer silahların zırh delme değeri ortalama %75 civarı. Yani yediğiniz hasarın sadece %25'i zırhınızdan düşüyor. Rakip takım ekonomi yapıyorsa ve silah almıyorsa kesinlikle 50 ve üstü zırha sahip olmalısın tamamen yararlanabilmek için zırhtan. (Glock için tam değer 53 diğerleri için 50-40 arası). Nova kullanan bir manyak varsa aynı şekilde 50 zırha sahip olmanız gerek. Bu silahlar tam bir zırh düşmanı.

Bu silahlardan sonra hasarının büyük çoğunluğunu zırha veren diğer silahlar hafif makineli silahlar. Hafif makineli silahlara karşı minimum 30, maksimumda 43 Armor'a ihtiyacın olur.

Diğer silahlar için ise 30 ila 10 arası yeterli geliyor.

Bütün bu sayısal hesaplardan sonra şunu söyleyebilirim ki, rakip ekonomi yapıyorsa 53, rakipte nova çeken bir manyak varsa 50, genel senaryoda ise 43 Armor kritik sayıdır. Yine de kendini güvene alıp 53 Armor'da Armor'u yenilemek en mantıklısı çünkü ne olacağı belli olmaz. Teorik olarak Glock'tan daha fazla zırha takılan bir silah olmadığı için 53'ün üstünde ne kadar Armor'unuz olduğu herhangi bir önem arz etmiyor.

Tabii ki bu sadece zırh için geçerli. Kaskınız tek vuruş tutuyor ve ardından kırılıyor. Kaskın her kırıldığında yeni kaskı almak zorundasın. Dolayısıyla kaskı almak için tüm zırhı yenilemek zorundasın.

Böyle hatırlıyorum ama 4 yıldır falan CS:GO oynamadım. Yanlış hatırlıyor da olabilirim :D.

Hocam peki AWP için ne tür bir zırh önerirsniz?
 

Geri
Yukarı