CS:GO'daki factionlar

4:3 oynayanların hepsine hayatsız dedin farkındasın değil mi, ayrıca imkansız adamlardaki farkı görmemesi. Hayatsız olması hangi adamı vurduğunu değiştirmiyor.

Kanka niye bu kadar uzatıyorsun ki? Adam konusunu açmak istemiş açmış. Emekte vermiş güzel olmuş. Belki CS:GO oynayamayan insanlar vardı. Ne bileyim yaşça küçük veya o zaman sistemi yetmeyen vesaire.

Evet dedim normal bir insan hafta 1-2 tur atar çıkar ama bu insanlar sadece RANK ve İTEM için sınırsız bir şekilde oynuyor vurduğu şeyi niye önemsesin onun için tek önemli olan item ve rank sen istersen o vurduğu adam olarak kendisi oyuna koy bence yine önemsemez. Ben çok ama çok az 4:3 olan normal bir şekilde oynayan insan gördüm 16:9 oynan insanların normal olma oranı daha yüksekti ayrıca dikkat et 4:3 oynayanların 16:9 oynayanlardan daha fazla saati vardır ki hayatsız olmak bence kötü değil bir yaşam tarzıdır
İlk olarak, bir oyunu çok oynayan birisine hayatsız demen biraz garip. İlk yazdığın mesajda bir oyuncu 4:3 oynuyorsa kız eli değmemiş bla bla hayatsız bodrumda oynuyordur dedin. Saçmalayabildiğin kadar saçmalamışsın. Bir oyuncunun oynadığı oyunun en boy oranı gerçek hayatına yansımıyor ama sen HER 4:3 oynayan oyuncuya hitap ediyorsun. İkincisi, senin kadar hayalperest biri görmedim. Sadece sen dedin diye bir şey olacak diye bir kural yok. Yeniden diyorum, hayatsız olsa bile, item ve rank kasıyor olsa bile vurduğu adam değişmiyor. Bunu artık anla lütfen. Hayatsız olmak kötü bir şey değil yaşam tarzıdır demişsin. O zaman " 4:3 oynayan 16:9 oynanmayan hayatsız, eline kız eli değmemiş, annesinin bodrumunda yaşayan insanlar" burada neden hayatsızı diğer kötü kelimeler ile kullandın? Bunu da yeniden söylüyorum, birisi 4:3 oynuyor diye o kadar fazla konuştun ki, ne dine inanıyorsan o dinin tanrısı sana yardımcı olsun.

Kanka niye bu kadar uzatıyorsun ki? Adam konusunu açmak istemiş açmış. Emekte vermiş güzel olmuş. Belki CS:GO oynayamayan insanlar vardı. Ne bileyim yaşça küçük veya o zaman sistemi yetmeyen vesaire.
4:3 Oynayanların hepsine "hayatsız, eline kız eli değmemiş, annesinin bodrumunda yaşayan insanlar" dedi. Ayrıca herkesin bildiği bir şey bu. "Hayır!! Bunu çok az kişi biliyodu sadece VALVe fanları bilir!!!!" dersen deyanlış olursun. Çünkü çoğu insanın işleyen göz ve beyini var

İlk olarak, bir oyunu çok oynayan birisine hayatsız demen biraz garip. İlk yazdığın mesajda bir oyuncu 4:3 oynuyorsa kız eli değmemiş bla bla hayatsız bodrumda oynuyordur dedin. Saçmalayabildiğin kadar saçmalamışsın. Bir oyuncunun oynadığı oyunun en boy oranı gerçek hayatına yansımıyor ama sen her 4:3 oynayan oyuncuya hitap ediyorsun. İkincisi, senin kadar hayalperest biri görmedim. Sadece sen dedin diye bir şey olacak diye bir kural yok. Yeniden diyorum, hayatsız olsa bile, item ve rank kasıyor olsa bile vurduğu adam değişmiyor. Bunu artık anla lütfen. Hayatsız olmak kötü bir şey değil yaşam tarzıdır demişsin. O zaman " 4:3 oynayan 16:9 oynanmayan hayatsız, eline kız eli değmemiş, annesinin bodrumunda yaşayan insanlar" burada neden hayatsızı diğer kötü kelimeler ile kullandın? Bunu da yeniden söylüyorum, birisi 4:3 oynuyor diye o kadar fazla konuştun ki, ne dine inanıyorsan o dinin Tanrı'sı sana yardımcı olsun.

Bende 4:3 oynuyorum ve 16:9 geçtim bunlar kötü kelimeler değil senin kadar alınganını görmedim kaç kişiye sorsam böyle diyorlar. Herkes biliyor dedin 1.000.000 kişinin oynadığı bir oyunun herkesin bilmesi imkansız. Ki zaten ajan skinleri olduğu için çoğu kişi umursamamış ben Türkiye'de fraksiyonlarla ilgilenen çok az kişi gördüm benim 4:3 oynayanlara bir problemim yok isteyen ben 16:9 oynadığım için istediğini desin hatta sövsün(sövdüler) güler geçerim ki bu bir rehberdi hadi gel soralım ayrılık çılar hangi terör örgütünden oluşturulmuştur kim bilir, veya seal Team 6 isminin değiştiğini ben burada sadece açıkladım emin ol oyundaki çoğu kişi korsanları ajan skinlerinden dolayı gerilla sanıyor.ayrıca valve a meraklı değilim meraklandıkça sinirim bozuluyor.demişsinki gözü ve beyni olan her bilmemne falan emin ol gözü ve beyni olan herkesi dikkat etseydi şuan bu durumda olmazdık başka yerden tartışamlım burası çok fazla mesajla doldu

Son düzenleme:
Bende 4:3 oynuyorum ve 16:9 geçtim bunlar kötü kelimeler değil senin kadar alınganını görmedim kaç kişiye sorsam böyle diyorlar. Herkes biliyor dedin 1.000.000 kişinin oynadığı bir oyunun herkesin bilmesi imkansız. Ki zaten ajan skinleri olduğu için çoğu kişi umursamamış ben Türkiye'de fraksiyonlarla ilgilenen çok az kişi gördüm benim 4:3 oynayanlara bir problemim yok isteyen ben 16:9 oynadığım için istediğini desin hatta sövsün(sövdüler) güler geçerim ki bu bir rehberdi hadi gel soralım ayrılık çılar hangi terör örgütünden oluşturulmuştur kim bilir, veya seal Team 6 isminin değiştiğini ben burada sadece açıkladım emin ol oyundaki çoğu kişi korsanları ajan skinlerinden dolayı gerilla sanıyor.
" 4:3 oynayan 16:9 oynanmayan hayatsız, eline kız eli değmemiş, annesinin bodrumunda yaşayan insanlar" kendi sözlerin. Ayrıca ayrılık falan çıkmaz çok gereksiz bir konu. Kendini kandırmaya devam edebilirsin ama gerçek şu; herkes farklı karakterlerin oyunda olduğunu biliyordu. Yeniden söylüyorum herkes birbirini vuruyor birbirine bakarak vuruyor crosshairleri hiç bir yere gitmiyor. Başından beri sen kendine hayatsız eline kız eli değmemiş diyorsun demekki, böyle olsa bile vurduğu adam simsiyah birer model falan değil. CoD MW2 (2009), bu oyunu 6 yaşında oynuyordum, ben bile fark ettim her bölümde farklı model olduğunu.

" 4:3 oynayan 16:9 oynanmayan hayatsız, eline kız eli değmemiş, annesinin bodrumunda yaşayan insanlar" kendi sözlerin. Ayrıca ayrılık falan çıkmaz çok gereksiz bir konu. Kendini kandırmaya devam edebilirsin ama gerçek şu; herkes farklı karakterlerin oyunda olduğunu biliyordu. Yeniden söylüyorum herkes birbirini vuruyor birbirine bakarak vuruyor Crosshair'leri hiçbir yere gitmiyor. başından beri sen kendine hayatsız eline kız eli değmemiş diyorsun demek ki, böyle olsa bile vurduğu adam simsiyah birer model falan değil. CoD MW2 (2009), bu oyunu 6 yaşında oynuyordum, ben bile fark ettim her bölümde farklı model olduğunu.

Evet bunlar benim sözlerim ve herkes için söyledim ben bunları reddetmedim bence kötü sözler değil ve sen fark etmişsin bak sen herkes sen değil. Herkes zaten farklı karaketri vurduğunu bildiğini biliyorum. Anlamakta iyisindir umarm ben sadece fraksiyonları tanımladım fraksiyonların ne olduğunu söyledim millet fraksiyon yerine aynı modeli görüyor demedim çoğu kişi gıng i gsg-9'un bir kolu sanıyor. Millet bu kadar umursasa kaldırılması ile ilgili Steam'de 10'dan az bu konu ile ilgili yazı açılmazdı sadece idfden dolayı bazen konuşuluyor o kadar.

Evet bunlar benim sözlerim ve herkes için söyledim ben bunları reddetmedim bence kötü sözler değil ve sen fark etmişsin bak sen herkes sen değil. Herkes zaten farklı karaketri vurduğunu bildiğini biliyorum. Anlamakta iyisindir umarm ben sadece fraksiyonları tanımladım fraksiyonların ne olduğunu söyledim millet fraksiyon yerine aynı modeli görüyor demedim çoğu kişi GING i GSG-9 un bir kolu sanıyor. Millet bu kadar umursasa Steam'de 10'dan az bu konu ile ilgili yazı açılmazdı sadece idfden dolayı bazen konuşuluyor o kadar.
Ben diyor olabilirim herkes biliyor diye ama bence burada anlama sorunu olan sensin çünkü herkes derken cidden herkesi tabii ki kastetmiyorum. Belki bilmeyenler vardır ama onlar ya oyuna yeni olanlardır ya da cidden umurunda olmayandır ki bu sayı CS topluluğunun küçük bir kısmını kaplıyor.

Ben diyor olabilirim herkes biliyor diye ama bence burada anlama sorunu olan sensin çünkü herkes derken cidden herkesi tabii ki kastetmiyorum. Belki bilmeyenler vardır ama onlar ya oyuna yeni olanlardır ya da cidden umurunda olmayandır ki bu sayı CS topluluğunun küçük bir kısmını kaplıyor.

Vallahi pek küçük olduğunu zannetmiyorum sende bilirsin çoğu kişi CS 2 hype ile geldi ve çoğu eski oyuncu ise CS 2 ile oyunu bıraktı yeni oyuncu sayısı daha fazla bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı