Rehber CS:GO'daki hile türleri

Öyle videosunun olacağını sanmıyorum mesela peeklerken hızlı eğiliyor. Kutu arkasında eğiliyor kalkıp eğiliyor karşısındaki rakip Pro olmasına rağmen vuramıyor xantares hızlı eğilip kalkıyor adamı vuruyor.
O oyunun tek seferlik fast ducku. Hilesiz bir şekilde yapılabilir. Ama 2'den sonra deli gibi yavaşlamaya başlıyor. Fast duckta o yok. İstediğin kadar ctrl spamlayabilirsin. Bizzat ben kullandım. Aşırı büyük avantaj sağlıyor özellikle eğildiğinde gözükmediğin yerlerde. (Örn dust 2 short stairs teki boşluk)

O oyunun tek seferlik fast ducku. Hilesiz bir şekilde yapılabilir. Ama 2'den sonra deli gibi yavaşlamaya başlıyor. Fast duckta o yok. İstediğin kadar ctrl spamlayabilirsin. Bizzat ben kullandım. Aşırı büyük avantaj sağlıyor özellikle eğildiğinde gözükmediğin yerlerde. (Örn dust 2 short stairs teki boşluk)
Aynen öyle. Ama xanteres bunu çok kullanıyor başkası o riski almıyor. Adamın crossuna kalkıp eğilmek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı