CS:GO'dan ban mı Yedim?

İşletim sistemi
Windows 10

mrtlkrky

Decapat
Merhaba, geçenlerde Witcher 1 oynamak için Donanım Haber Forum'dan Türkçe yama indirdim ve kurdum fakat oyunu açtığım zaman Steam profil fotoğrafım silindi. Kullanıcı adım "76561198843142639 " olarak değişti ve profil açıklamama şu yazı geldi "Your account will get banned at 02 February 2020 (11:59:00) GMT. You will not be able to play on public servers in Counter-Strike: Global Offensive and you will not be able to trade any in-game items after 26 July 2021 (11:59:00) GMT. They will be trade banned forever. If you want save your items, send it to another account." ben VAC mı yedim? Lütfen beni aydınlatın.

Hiçbir ceza yok anladığım kadarıyla. Size ileri tarihli bir ceza bildirisi gelmiş. Steam bu şekilde çalışmıyor benim bildiğim kadarıyla. Dolandırıcı hesaplarına takas yapmanızı istiyorlar gibi. Yamayı kaldırın, hatta komik olacak ama format atın. Bu işte bir saçmalık var. Telefon üzerinden de Steam gibi servislerin şifrelerini değiştirin çok geçmeden.

Steam sana CS:GO'dan ban atacak olsa ''eşyalarını kaybetmek istemiyorsan başka hesaba at'' diye uyarı yollar mı sence? Ne düşünüp de açıyorsunuz bu konuları anlamıyorum. Virüs yemişsin, temiz kurulum yap ve sonrasında her hesabının şifresini değiştir.

Geçmiş olsun.

Büyük ihtimalle takas yapmaya kalktığında hesabına bunların olmasına sebep olan kişinin daha önceden belirlediği bir hesaba gidecek takas isteğin. Steam Destek ile iletişim kur.

Tertemiz virüs yemişsin. Seni korkutmaya çalışıyorlar. O İndirdiğin dosyayı ilk önce bilgisayarından sil, steam hesabından çıkış yap. Steam hesabının şifresinii başka bir bilgisayarda değiştir veya telefonundan değiştir. Bilgisayarında zaten virüs var kendi bilgisayarından değiştirirsen yeni şifreyide öğrenirler. Format at.

Çok büyük ihtimal virüs ya da dolandırıcılık amaçlı olta. CS sana VAC atacağı zaman sormaz, uyarmaz, tarih vermez. Bir sabah ansızın CS'de "VAC tarafından yasaklandı." diye bir yazı görürsen bu VAC olur. Senden onay bekliyorsa eğer bu durum, sana bir hesap verir ve bütün itemlerini oraya atmanı ister ve orada güvende olacağını söyler. Format atıp geç kurtul.

Merhaba, geçenlerde Witcher 1 oynamak için Donanım Haber Forum'dan Türkçe yama indirdim ve kurdum fakat oyunu açtığım zaman Steam profil fotoğrafım silindi. Kullanıcı adım "76561198843142639 " olarak değişti ve profil açıklamama şu yazı geldi "Your account will get banned at 02 February 2020 (11:59:00) GMT. You will not be able to play on public servers in Counter-Strike: Global Offensive and you will not be able to trade any in-game items after 26 July 2021 (11:59:00) GMT. They will be trade banned forever. If you want save your items, send it to another account." ben VAC mı yedim? Lütfen beni aydınlatın.

Bilgisayarını iyice tara ve yamayı hemen sil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı