CS:GO'dan çıkan iskelet bıçağı ne yapılır?

yarı fiyata da satmak istemiyorum açıkçası 10 bin verse hemen satarım

önereceğin site var mı
bynogame'in canlı mesaj bölümüne sorun onlar size bir fiyat verecektir.

Kaçıncı açışta çıkardınız?
2 yıl öce 1 defa kasa açtım bu açtığım 2. kasam ve nasıl desem nadir eşyadan önce shotgun vardı onu böyle baya minimal geçip onun üzerinde durdu. baya iyi bir his
ByNoGame ve ya İtemSatış var itemsatış komisyon alıyor ama bynogame'i bilmiyorum.
bynogame'in canlı mesaj bölümüne sorun onlar size bir fiyat verecektir.
hocam bu item falan anlamam pek fazla normal cs oynuyorum canlı desteğe sorsam dediğiniz gibi bir fiyat verir mi
Öncelikle hayırlı olsun. ByNoGame gibi sitelerden direkt satarak gerçek paraya çevirebilirsiniz. Direkt ByNoGame'e de satabilirsiniz ama fiyatının 500-1000 TL aşağısı bir fiyat verir. Yine de beleş olduğu için mantıklı. Onun dışında eğer aktif CS:GO oyuncusu iseniz bence kullanın. 14000 TL kadar zevk verecek bir şey yoktur bence oyunda.
teşekkür ederim hiç skin merakım yoktu şimdi dert oldu bana
Dolar daha artacak, dolar arttıkça skinlerin değeri artıyor. Pahalandığında Steam üzerinden sat ve parayı hesabına aktar oyun al veya başka bir site aracılığı ile sat ve parayı fiziksel olarak çek.
yatırımlık tut diyorsun yani direk dolar almak gibi

2 yıl öce 1 defa kasa açtım bu açtığım 2. kasam ve nasıl desem nadir eşyadan önce shotgun vardı onu böyle bayağı minimal geçip onun üzerinde durdu. Bayağı iyi bir his

Hocam bu item falan anlamam pek fazla normal CS oynuyorum canlı desteğe sorsam dediğiniz gibi bir fiyat verir mi?

Teşekkür ederim hiç skin merakım yoktu şimdi dert oldu bana

ByNoGame'de ürünü bize sat bölümü var. Bıçağını seçiyorsun adamlar şu fiyatı veriyoruz kabul ediyorsanız bize yazın trade işlemini gerçekleştirelim diyorlar.

2 yıl öce 1 defa kasa açtım bu açtığım 2. kasam ve nasıl desem nadir eşyadan önce shotgun vardı onu böyle baya minimal geçip onun üzerinde durdu. baya iyi bir his

hocam bu item falan anlamam pek fazla normal cs oynuyorum canlı desteğe sorsam dediğiniz gibi bir fiyat verir mi

teşekkür ederim hiç skin merakım yoktu şimdi dert oldu bana
Canlı desteğe sorsan fiyat vereceklerini sanmıyorum verecekler ise de saçma bir fiyat verirler gibime geliyor çünkü bi kişi tüm işlerde profesyonel olamaz siz kendiniz fiyat biçin.
yatırımlık tut diyorsun yani direk dolar almak gibi
Zaten bıçakların gerçek fiyatı dolar üzerinden olduğu için mantıken elinizde 1400 dolar var.

12 Haziran saat 10 falan diyor sona erecekmiş öyle yazıyor
Float değeri de 0.100103050 bu iyi mi oluyor arkadaşlar

Float değeri ortalama. 0.0'ın altı en iyisidir. Herhangi bir eşya çıkardığınızda 1 hafta bekleme süresi verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı