CS:GO'dan çıkan iskelet bıçağı ne yapılır?

ByNoGame ölücü mekanı. Pazarda 100 200 lira ucuza satmaya çalış.

bakacağım artık bynogame ne kadar teklif verecek? istediğim olmazsa csmoney , cstrade gibi sitelere ilan koyarım .Bu bıçak gider bence ya gerçi bu ekonomide kim alır ki?

Dostum sen şaka falan mısın? Envanter linki ile seni kim nasıl dolandıracak? Oyunda incele yapmadan kim nasıl anlayacak bıçağın neresinde ne var?

Dediğim gibi, sen bildiğin gibi yap. Umarım yanılırım ama bu paranoyaklıkla zaten dolandırılırsın

bıçakta her şey net bu bir sen ciddi alıcı değilsin o yüzden sana neden envanter linki atayım bu da 2

Bıçakta her şey net bu bir sen ciddi alıcı değilsin o yüzden sana neden envanter linki atayım bu da 2

Yav hocam adamın senin envanter linkin ile seni dolandırması için Steam'in serverlarına filan erişmesi lazım onu da yapabiliyorsa envanter linkine ihtiyaç duymaz zaten anlayabiliyor musun, arkadaş sana yardımcı olmaya çalışıyor hala aynı şeyin üzerinde duruyorsun :/

böyle dolandırılan var ki söylüyorum hocam. Ayrıca belirttim zaten onluk bir durum değil sadece paylaşmak istemiyorum. Bu konu hakkında fikrim yok o yüzden atmak istemiyorum açıkça .

böyle dolandırılan var ki söylüyorum hocam. Ayrıca belirttim zaten onluk bir durum değil sadece paylaşmak istemiyorum. Bu konu hakkında fikrim yok o yüzden atmak istemiyorum açıkça .
Hocam o zaman fiyat konusunda size net bilgi veremeyeceğimiz kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…