Direkt olarak 60'dan 10'a düşmesi sence normal bir şey mi zeki kardeşim?Hayir daha yuksek grafikli bir oyundan 2014de çıkan bir oyuna kiyasla daha az fps almaniza şaşırmaniz gulunecek bisey.
Hocam nasılsınız düzelme var mı bende halen kötü FPS veriyor FPS ani düşme oluyor tam sürümde bazıları düzelir diyor bazıları düzelmez oyunun grafiği yüzünden FPS düşmesi böyle devam eder diyor siz ne dersiniz?Direkt olarak 60'dan 10'a düşmesi sence normal bir şey mi zeki kardeşim?
Hayır hala çok düşük fps. Bugün internet kafede deneyeyim dedim normalde cs go orada 400 fps ciarı iken cs2 de 80 120 arasındaydı.Hocam nasılsınız düzelme var mı bende halen kötü FPS veriyor FPS ani düşme oluyor tam sürümde bazıları düzelir diyor bazıları düzelmez oyunun grafiği yüzünden FPS düşmesi böyle devam eder diyor siz ne dersiniz?
Bende vallahi internet kafede deneyecektim hocam nasıl internet kafede indirmesi uzun filan sürüyor mü CS2 bende deneyeceğim internet kafede ve peki internet kafede oynanabilir düzeyde mi nasıl?Hayır hala çok düşük FPS. Bugün internet kafede deneyeyim dedim normalde CS:GO orada 400 FPS ciarı iken CS2 de 80 120 arasındaydı.
Aralarinda 10 sene olan ve optimizasyonu tamamlanmamis bir oyun icin evet normal "zeki" kardesim.Direkt olarak 60'dan 10'a düşmesi sence normal bir şey mi zeki kardeşim?
Hocam sizde FPS olayı ne durumda sizde de ani FPS düşüşü oldu mu?Aralarinda 10 sene olan ve optimizasyonu tamamlanmamis bir oyun icin evet normal "zeki" kardesim.
Evet tabii ki oldu yeni bir oyun sonuçta sasirmamak lazim.Hocam sizde FPS olayı ne durumda sizde de ani FPS düşüşü oldu mu?
Oldu csgoda 90fps cs2de 8fps böyle devam ederse birakicam oyunu.Sizde de çok FPS düşüşü oldu mu? Ben CS:GO 60 FPS oynuyordum ama CS2 10 15 FPS.
Benim gittiğim internet kafede indirilmişti zaten. Grafikleri biraz daha kısarak oynanır düzeyde oluyor. Tabi sizin gideceğiniz internet kafenin sistemi daha iyi olabilir.Bende vallahi internet kafede deneyecektim hocam nasıl internet kafede indirmesi uzun filan sürüyor mü CS2 bende deneyeceğim internet kafede ve peki internet kafede oynanabilir düzeyde mi nasıl?
Dostum bak ben konuda normal bir şekilde soru sormuştum. Ben FPS düşüşü olacağını biliyordum ama beklediğim bu kadar değildi. Betada olduğu için FPS düşük diyorlar. Optimizasyon duzelirse en azından 40 FPS oynarim diye düşünmüştüm. Ama sen konuya normal bir şekilde cevap vermek yerine gülme emojisi atıyorsun.Aralarinda 10 sene olan ve optimizasyonu tamamlanmamis bir oyun icin evet normal "zeki" kardesim.
Ayrıca hadi benim bilgisayarım çok kötü peki bu arkadaşa ne demeli adam direk 90'dan 8'e düşmüş.Oldu csgoda 90fps cs2de 8fps böyle devam ederse birakicam oyunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.