Kranich
Picopat
Daha fazla
evet abi bende biraz fazlaca merhamet var. Kıyamıyorum ve bana her türlü destek oluyor Allah razı olsun ama halen yalana başvurabiliyor. Beni bu biraz arada bırakıyor. Ailesi ile de tanıştım ama son olaydan sonra iyice sıkıldım ve gelecek adına gerçekten korkmaya başladım. Sanki birşey olmamış gibi halen bana tepki veriyor bir deKız seni her türlü uyutuyormuş fakat farkındasın, farkında olman iyi yoksa harbiden baya üzülürdün yani. Açık ve kısa şekilde diyeyim, Hala daha vakit varken bırak. Ya da için öyle hemen bırakmakla rahat etmeyecekse Biraz daha devam et eğer artık hiç ama hiç tahamüllün kalmazsa kıza açıkla artık dayanamadığını, hep yalan söylediğini ve buna rağmen göz yumduğunu. Üstüne üstlük senin rahatsız olduğun biriyle de sana yalan söyleyip buluşuyorsa ayrılmak tek çare. Bu kızla maalesef evlendiğinde geçireceğin evlilik asla sağlıklı olmaz ve muhtemelen 1 sene oldu olmadı bir bahaneler yağmuruna tutup hayatına kötü etki eder. Fakat sen de fazla iyi niyet kullanmışsın kız da muhtemelen bundan fırsat bulup seni saf sandığı için kolayca yalan söylüyordur.