CS:GO'dan gereksiz yere VAC ban yemek

Mailimi kullanan çok arkadaşım var bu hesabın kayıtlı olduğu maili
VAC içerikli oyunlara giriş yaptığında aynı anda iki hesap oturumu açık olması bile çok büyük risk. Bundan yemiş bile olabilirsin. Onun dışında oyun içinde chat üzerinden telefon numarası ya da iletişim yolu paylaşımı ban sebebi, geçmiş olsun.

VAC içerikli oyunlara giriş yaptığında aynı anda iki hesap oturumu açık olması bile çok büyük risk. Bundan yemiş bile olabilirsin. Onun dışında oyun içinde chat üzerinden telefon numarası ya da iletişim yolu paylaşımı ban sebebi, geçmiş olsun.
Bu tam olarak doğru değil. Steam iki farklı hesaba sahip olmanın yasak olduğunu söylemiyor hatta çoklu hesap açabilmek için olanak bile veriyor insanlara.
Mesela bir telefon numarasına 1 den fazla hesabı bağlayıp steam guard aktifleştirebiliyorsun ki ben böyle 3 farklı hesap kullanmaktayım.
Sıkıntı olan durum yan hesaplarından birinde veya aynı E-mail veya telefon numarasına sahip hesaplardan birinde hile açılması. Hile açılmadığı sürece çoklu hesapta bir problem oluşmaz.
Aynı şekilde oyun içi iletişim bilgilerini paylaşmaktanda VAC ban yemezsin. Çünkü adı üstünde VAC bir anti hile sistemi. Onun dışındaki şeylerden oyun yasaklaması alırsın.
Gereksiz VAC ban olduğunada inanmıyorum ben şahsen. Sonuç olarak bu sistem durduk yere tetiklenmez illa ki bilgisayarında bu anti hile sistemini tetikleyecek bir şey vardır.

Bu tam olarak doğru değil. Steam iki farklı hesaba sahip olmanın yasak olduğunu söylemiyor hatta çoklu hesap açabilmek için olanak bile veriyor insanlara.
Mesela bir telefon numarasına 1 den fazla hesabı bağlayıp steam guard aktifleştirebiliyorsun ki ben böyle 3 farklı hesap kullanmaktayım.
Sıkıntı olan durum yan hesaplarından birinde veya aynı E-mail veya telefon numarasına sahip hesaplardan birinde hile açılması. Hile açılmadığı sürece çoklu hesapta bir problem oluşmaz.
Aynı şekilde oyun içi iletişim bilgilerini paylaşmaktanda VAC ban yemezsin. Çünkü adı üstünde VAC bir anti hile sistemi. Onun dışındaki şeylerden oyun yasaklaması alırsın.
Arkadaşım telefon numarasını paylaştığı için VAC yedi. Onun dışında evet diğer konuda haklısın

Arkadaşım telefon numarasını paylaştığı için VAC yedi. Onun dışında evet diğer konuda haklısın
Belki paylaştığı kişi numarasını kullanıp bir hesap oluşturup hile açmıştır. Oda pek mümkün değil.
Onun dışında bir sıkıntı olmaması gerekiyor ilk defa sizden duydum. Çünkü bilgi paylaşıp paylaşmamak kişinin insiyatifindedir ben istediğim kişiyle istediğim bilgimi paylaşabilirim sonuç olarak.

VAC ban degil, Overwatch tarafindan oyun yasaklanmasi almissiniz. Bu yasaklama kisa süre icerisinde ayriyeten VAC yasaklanmasina dönüsecek olursa o zaman yasaklamanin gereksiz olmadigi teyit edilmis olur.
@Ahmetklc1

1 gün bile geçmeden yasaklamanız VAC yasaklanmasına dönüştürülmüş. Böyle bir yasaklamanın hatalı ya da gereksiz olma ihtimali yok.

Her iki sistem de oyunda hile kullanıldığını onaylamış.

Son düzenleme:
Smurf hesapta troll için hile açmışsın işte. Ayrıca main diye profil atmışsın onun senin olduğunu düşünmüyorum. Senin olsa da neden 6 senelik hesabı main olarak kullanmazsın anlayamadım.
400 saatlik bir oyun süren canın sıkılmış hile açmışsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı