CS:GO'dan sıkılan oldu mu?

CS:GO hile konusunda ufakta olsa düzeldi gibi gözümde. Ama şu Smurf olayı canımı sıkıyor. 4 maçta 1 LEM geliyor. Rankım Çift Keleş.

Kesinlikle katılıyorum. Cs yi 2015ten itibaren oynamama rağmen son zamanlarda prime hesaplarla bile hile yapan çok insan var. 1 Senedir oynamaya çalışıyorum valorantı bi türlü eğlenemedim. Ama cs ilk günkü gibi eğlenceli.

Oyunda 100 saat geçirdikten sonra sıkılıp bırakmıştım. 2-3 ayda bir oyunu açıp birkaç maç zevk alarak oynuyorum. Ama sonra gene sıkılıp çıkıyorum.

Valorant oyununu indiriyorum bu sefer oyun eğlenceli geçecek diyorum bir bakıyorum oyunda neler var?
-Küfürbaz haydolar.
-3 yaşındaki çocuğun sana kanka diye hitap etmesi.
-AFK oyuncular ve mikrofonsuz yaşam süren tayfa.
-Şeftalici erkek tayfası(en sinir olduğum kitle)
-İnstalock yapmaya yeminli insanlar (smurfum ben deyip işin içinden çıkması)
2 oyun oynadıktan sonra sinirden siliyorum.
Ama CS:GO benim için öyle değil hiç yoktan topluluk sunucularında Jailbreak, AWP veya bhop serverlerinda vakit geçiriliyor.(hilesi bitmez )

Sürekli her gün 1-2 maç atıp sinirle oyundan çıkardım. 16 Mart'ta rankım silinsin diye 1 ay oynamadım sonra bi' anda girdim oyuna 1 el attım yine aynı rank oldu sonra da oyun zevk vermedi zaten bir daha da oynamadım kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…