CS:GO'dan sıkılan oldu mu?

CS:GO hile konusunda ufakta olsa düzeldi gibi gözümde. Ama şu Smurf olayı canımı sıkıyor. 4 maçta 1 LEM geliyor. Rankım Çift Keleş.
 
Valorantta 2 maçta sıkılıyorum fakat CS GO öyle mi? Tabiki hayır; CS'de vuruş hissiyatı, gereken bilek, sesler, mermilerin gidişi vb. CS gerçekten çağ ötesi bir oyun, oynarken sıkılmıyorsun bile, attığın onetaplar-flickshotlar vb mükemmel hissettiriyor.
Kesinlikle katılıyorum. Cs yi 2015ten itibaren oynamama rağmen son zamanlarda prime hesaplarla bile hile yapan çok insan var. 1 Senedir oynamaya çalışıyorum valorantı bi türlü eğlenemedim. Ama cs ilk günkü gibi eğlenceli.
 
Oyunda 100 saat geçirdikten sonra sıkılıp bırakmıştım. 2-3 ayda bir oyunu açıp birkaç maç zevk alarak oynuyorum. Ama sonra gene sıkılıp çıkıyorum.
 
Valorant oyununu indiriyorum bu sefer oyun eğlenceli geçecek diyorum bir bakıyorum oyunda neler var?
-Küfürbaz haydolar.
-3 yaşındaki çocuğun sana kanka diye hitap etmesi.
-AFK oyuncular ve mikrofonsuz yaşam süren tayfa.
-Şeftalici erkek tayfası(en sinir olduğum kitle)
-İnstalock yapmaya yeminli insanlar (smurfum ben deyip işin içinden çıkması)
2 oyun oynadıktan sonra sinirden siliyorum.
Ama CS:GO benim için öyle değil hiç yoktan topluluk sunucularında Jailbreak, AWP veya bhop serverlerinda vakit geçiriliyor.(hilesi bitmez )
 
Sürekli her gün 1-2 maç atıp sinirle oyundan çıkardım. 16 Mart'ta rankım silinsin diye 1 ay oynamadım sonra bi' anda girdim oyuna 1 el attım yine aynı rank oldu sonra da oyun zevk vermedi zaten bir daha da oynamadım kurtuldum :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı