CS:GO'dan Valorant'a geçişe alışamamak

LASKEH123

Centipat
Arkadaşlar, CS:GO'da LEM'im, Valorant'ı betadayken oynamıştım. Sonra tekrar başlayıp ara vermiştim. Bu ay tekrar başladım. Hatta artık kalıcı oynuyorum fakat oyuna bir türlü alışamıyorum. Bazen çok iyi oynuyorum, bazen çok kötü. Bu durumu yaşayan varsa çözümü nedir? Oyun CS:GO'dan çok farklı geliyor. Sürekli peek atıp Side'a gireceğim, olmuyor. Yere fanüs döken mi dersin, kafama bomba atan mı dersin, ondan sonra da biri çıkıp vuruyor. Var mı taktik verebilecek babayiğit? 😀

Bence Valorant aim olarak o kadar zor bir oyun değil. CS bence daha zor. Sana verebileceğim en iyi taktik Poligon'da Spike imha, spike kurma senaryosu oyna.

Hocam bolca DM girin Aim Lab üzerinden antrenman yapın ve oyunun aim sistemine iyice alışmak için spike hücum veya derecesiz girin.

Poligon da kendinizi geliştirmeye bakın var e-spor maçlarını izleyin. Valorant, sadece aim ile oynanan bir oyun değil, karakter yetenekleri oyunda önemli rol oynuyor bunlarla ilgili videolar izleyin. Ben de CS:GO'dan Valorant'a geçen bir oyuncuyum ilk başlarda çok garip ve farklı geldi ancak zamanla oyunun tüm mekaniklerine ve mantığına erişebildim. Emek, zaman ve sabır istiyor.

Alışmak biraz zor. Ben de başlarda VALORANT'ta Vandal ile sıkarken AK47 sprayi yapmaya çalışıyordum. Sonuç olarak 1-2 hafta boyunca durmadan öldüm. Fiziklere alışınca oynaması gerçekten basit. CSGO'da globalim. VALORANT'a alışması gerçekten zor. Kafa oynamaya çalışın bir de. Uzak mesafelerde kesinlikle one tap oynamalısın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı