CS:GO'daki vuruş hissi mi? Dalga mı geçiyorsun? Hiç rank maçı denedin mi 64 tick te koşan adama HS falan atmaya çalıştın mı? 1.6'daki vuruş hissiyatı 20 yıllık oyun CS:GO'dan iyi bir kere denersen anlarsın.
CS artık ölü bir oyun, kimse oynamıyor, oynayanlar da haklı olarak Faceit falan oynuyor. Daha geçen girdik 5 kişi, bizim takım 2 Supreme, 2 LEM, 1 LE'den oluşuyodu karşıda nova ve MG'ler vardı.
Benim rankıma ve seviyeme bak bir de diğerlerinin rankına ve seviyesine bak. Hayır sadece seviyeleri yüksek olsa eyvallah ama adamların rankı ile benim rankım arasında dağlar kadar fark var.
CS:GO oynamayın. Oyun hile dolu dün 15 senelik hesabımı sattım. Bu de 4.5k saatli hesabımı satıyorum. 10 maçın 9 hile. 20 maç kazanıp global zor olalım sen gel 1 maçta rank düşür.
Oyun oyun olmadıktan sonra vuruş hissi neye yarar. Ayrıca CS 1.6'da HS vs. attığın zaman kan fışkırıyor adamın kafasından kesinlikle daha tatmin edici CS:GO'dan bence.
Valorant'ta kaç saatin var? 10 dk dan fazla olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam o da giriş ekranında beklediğin süredir. Ayrıca adam go yu eleştiriyor sen gidip onu alıntıladıktan sonra valorantı eleştiriyorsun komiksin @Shaw Dickerson