CS:GO'nun en toksik kitlesi: İngilizler

İlk kez takımıma 4 İngiliz arkadaş geldi. Biz türklere Rus'lara laf ederiz ama bu maçtan sonra bizim coğrafyanın insanın bir başka olduğunu anladım gerçekten.
Maça başladık ve gayet düzgün bir şekilde infolaşarak oynarken maçın sonlarına doğru yaklaştıkça ırkçılık ve toxiclik yapmaya başladılar. Takımı taşıyan benim 30'a 15 oynuyorum. Neyse maçın son raunduna geldik ve ct olarak bombayı çözerken oylama başlatıp beni attılar. Yani anlayacağınız o kadar emeğim boşa gitti tam da maç sonu resmen bu İngiliz'ler zengin ülkeleri sömürdüleri gibi benim de emeğimi sömürdüler. Ben 1000 saatlik CS:GO deneyimimde böyle bir olayla hiç karşılaşmamıştım. Ruslar küfür ediyor bağırıyor çağırıyor ama en azından emeğe saygı gösteriyor ve ırkçılık yapmıyorlar.
Genelleme yapmak hiçbir zaman iyi değildir ama ingilizler tarihe en şerefsiz ırk olarak geçmiştir zaten.Daha önce hindu,ingiliz,fransız,alman,rus... baya bir milletle oynadım ve en toxic diye birşey olmadığını gördüm,tek bir ırk ya da millete bağlı değil hatta kişiye bile bağlı değil bir maç toxic olup sonraki maç normal oynayanlar var,ama en acınası olan hile açmak ise en fazla türklerde görülen birşey maalesef

En nefret ettiğim aksan ve oyuncu kitlesi. Birçok kez aynı takıma düştüm bu tarz kişilerle. En basitinden: yanlış bir şeyi normal bir ses tonuyla düzelttiğim için 'bana oyunu öğretmezsin, ne yapacağımı söyleyemezsin' dedi. Ardından tabii yine aptalca oynadığı için takımdan başka biri uyardı ve bu İngiliz arkadaş anında trollemeye başladı. Kimseyi vurmuyor, bilerek ölüyor, bombayı çözmüyor, infomuzu veriyor... Bugün CS kitlesinden sıkılıp Valorant'ı denedim. Mekanikler ilginç, alışmak gerekiyor ama oyuncu kitlesi (EU) gayet düzgün insanlardan oluşuyor. Tabii bu bana böyle denk geldi başkasına tam tersi baya toxic oyuncular da gelebilir.
Ne alaka yanlışla bizzat yaşadım bu olayı. Maçın başından sonun kadar her an oylama başlatıp oyuncu atılabilir.
Ayrıca arkadaşın dediği doğru hocam, son raunt kimse kimseyi atamıyor.

İlk kez takımıma 4 İngiliz arkadaş geldi. Biz türklere Rus'lara laf ederiz ama bu maçtan sonra bizim coğrafyanın insanın bir başka olduğunu anladım gerçekten.
Maça başladık ve gayet düzgün bir şekilde infolaşarak oynarken maçın sonlarına doğru yaklaştıkça ırkçılık ve toxiclik yapmaya başladılar. Takımı taşıyan benim 30'a 15 oynuyorum. Neyse maçın son raunduna geldik ve ct olarak bombayı çözerken oylama başlatıp beni attılar. Yani anlayacağınız o kadar emeğim boşa gitti tam da maç sonu resmen bu İngiliz'ler zengin ülkeleri sömürdüleri gibi benim de emeğimi sömürdüler. Ben 1000 saatlik CS:GO deneyimimde böyle bir olayla hiç karşılaşmamıştım. Ruslar küfür ediyor bağırıyor çağırıyor ama en azından emeğe saygı gösteriyor ve ırkçılık yapmıyorlar.

Ben böyle bir olay yaşamıştım adam küfür etmeye ve ırkçılık yapmaya başladı sonra beni atmak için oylama başlattı ve takımdakiler(hiçbirini tanımıyorum) o adamı oylayarak attı. Ara sıra iyilerde oluyor yani.
(İngiliz miydi bilmiyorum)

Yani 1 maç ile bir milleti genelleyerek konuşamazsın benim takımıma gelen İngiliz'ler genellikle sakin olan insanlardı örneğin Rus'ları genel konuşabiliyoruz çünkü %80'i toxic olan bir kitlesi var türkleri de genelleyebiliriz %98'i toxic olan bir kitle.

Yani 1 maç ile bir milleti genelleyerek konuşamazsın benim takımıma gelen İngiliz'ler genellikle sakin olan insanlardı örneğin Rus'ları genel konuşabiliyoruz çünkü %80'i toxic olan bir kitlesi var türkleri de genelleyebiliriz %98'i toxic olan bir kitle.
Hem genelleme yapma yazmışsın hem de tutarsız bir şekilde genellemeyi sen yapıyorsun. Rusların ve Türklerin toxic kitlesi %20 yi geçmez. Tabi sürekli silver rütbede maçlar oynuyorsan başka. CS GO'yu da silver ve nova rütbelerden ibaret sanma buralar toxic ve oyunu beceremeyen kişilerin bulunduğu rütbeler.

İngilizlerde yetişkin tipler gelmediği sürece veletleri çok şişkin tipler. Millete söverler baştan sona. Sonra kendileri laf yiyince nasıl kötü laf söylersine getirirler. Yüzlerce maç attım birçok FPS platformunda, bir tane bile düzgün ingiliz çocuk görmedim.

Ama genel olarak en toksik kitle kesinlikle Türkler. Oyuncu sayısının azınlığını oluştursa da VAC ban yeme konusunda üçüncü bir ülkeyiz. Türk olmadığınızı gösterdikten sonra size nasıl davranıyorlar görebilirsiniz rastgele gelen kişilerle.

En fazla ırkçılık İngiliz'lerde bırak milliyetini İngilizce konuşma tarzına kadar laf atıp, toksiklik yapmayı başarabilen bir millettir. Ona karşı bir şey soyleyince genellikle sizi tenkit etmeye çalışıyormuşcasına sesini en kötü şekilde çıkararak dediğinizi tekrarlıyorlar. İngiliz ağızını oyunda duyduğum anda basıyorum muteyi umurum olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı