CS:GO'nun rezalet eşleştirme sistemi

Bu oyunun rezalet eşleştirme sistemi halis mi? Bu oyun cidden tek oynanacak bir oyun değil, bir de bu oyunun eşleştirme sistemini övenler var. Buyurun, kanıtıyla birlikte geldim.

Eki Görüntüle 1854179

Eşleştirme de sıkıntı yok, şu aralar öyle bir hile gelmeye başladı ki oyunumda 3V5 oynadık adam 45 vurdu kısa maçta arkadaş bu oyuna güvenim falan kalmadı benim (rank nova4)

Yeni başlayan biri olarak, bence CS nin takım sistemi çok berbat ben şuan 19 sv im karşı takıma 40 sv deki oyuncular geliyor, dereceli veya derecesiz fark etmiyor.

Bu durum normal değil mi? Rekabete yönelik oyunlarda her zaman kazanacağınızın bir garantisi yok ve eşleştirmeleri kasti olarak kötü ayarlanır. Herkes doğrudan lig ya da rütbe atlasaydı, bu sefer oyunu adamakıllı oynayan olmazdı ve kimse hırs yapmazdı. Bu şekilde ayarlanıyor ki oyuncular hırs yapıyor, oyunu oynamaya devam ediyor ve rütbe, lig kasıyor. Her rekabetçi tabanlı oyunda benzer durumu görebilirsiniz.

Hiç biri riotun eşleştirmesinden kötü olamaz. Riotun 2 3 oyununu oynadım hepsinde iğrenç bir eşleştirme sistemi var. Csgo da o sırada yakın mmr seviyelerinde başkaları varsa onları yoksa en yakınları oyuna alıyor. Burda eşleştirme pingi vs de önem kazanıyor.

Çok doğru, hile sistemi Valorant gibi olsa keşke, hile yapıldığında direkt cihazı ban yiyor.

Kanka Valorant'ta daha geçen hile açtım ban yedim ama spofer ile işi cözdüm ama Valve'de öyle bir şey yok. Aynen Valorant çok iyi hile bani 2 güne kalkiyor

Bütün yorumları okudum herkes kendince bir fikir belirtmiş . Piyasadaki çoğu Fps oyununu oynamış biriyim ve hemen hemen hepsinde eşleştirme sistemi vasat. Mesela maçı kaybettin rankın düştü bunun yanında mmr da düştü ama ben o kaybettiğim maçta her şeyi yapmışım skorum da yüksek benim kabahatim ne ki burada. Ne yani şimdi benim her maçı tek başıma taşımam mı gerekiyor böyle bir mantıksızlık olamaz kaldı ki herkes 5 pre girmiyor ya da giremiyor. Solo ya da duo olanlar ne yapsın. Bireyselin iyi ama takımın kötü olduğu için kaybettin haydi sana uğurlar olsun uğraş dur .

Bu oyunun rezalet eşleştirme sistemi halis mi? Bu oyun cidden tek oynanacak bir oyun değil, bir de bu oyunun eşleştirme sistemini övenler var. Buyurun, kanıtıyla birlikte geldim.

Eki Görüntüle 1854179
Emin olmamakla beraber şöyle bir cevap vereyim; Sanırım sizin takımın toplam elosu ve karşı takımın toplam elosu birbirine denk veya yakın. Uzun süre maç bulmadığı zaman bu şekilde bir eşleştirme yapıyor oyun. Her biriniz tek olarak arama başlatmışsınız ayrıca. 10 ayrı oyuncuyu tek bir oyunda toplamak kolay değil. Tek olarak oyun aradığımda bana da bu şekilde eşleştirmeler geliyor fakat takım olduğum zamanlarda hiç denk gelmedim. Size tavsiyem lobi arayın ve o şekilde oyuna girin. Bu şekilde doğru eşleştirmeler olacaktır.

Geçen 40 yılın başı gümüş 3 oldum diğer el düştüm çok komik bir durum, bu oyun harbiden sabır testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…