CS:GO'nun rezalet eşleştirme sistemi

Bu oyunun rezalet eşleştirme sistemi halis mi? Bu oyun cidden tek oynanacak bir oyun değil, bir de bu oyunun eşleştirme sistemini övenler var. :D buyurun, kanıtıyla birlikte geldim.

Eki Görüntüle 1854179

Hocam CS 2'ye kadart sabırla bekleyeceğiz ne yapacağız.

Hem eşleştirme sistemi kötü hem de yüksek ranktaki oyuncuların çoğu legit oynuyor ve dangerzoneden bahsetmeyelim bile.

Aim'i cok kotu olan abim (32) AK alıp koşarak sıktığı halde MVP oluyor CS'de, ne yapalım...
Sanırım valorant diyecektin.

Silver eloda bile adamların hiçbiri silver değil ki. Nova-mg olmuştum şimdi yeni hesap silver bı giriyorum karşıdaki adamlar hiç silver gibi değil. Arada bi dangalak çıkıyor kötü oynayan o dangalakta benim takıma denk geliyor. Silver elosu smurf dolu zaten.

Solo aratsaydın böyle bir eşleşme olmazdı. Novayla ve 2 tane muhtemelen rankı silinmiş adamla maç arattığın için karşıya da çok benzer rakip bulmuş. Sorun varmış gibi paylaşman ayrı bir komik olmuş.

Ben de hep bundan şikayet ediyordum, sonra oyunu bıraktım haliyle. En son 3 kişi falan maça girdik, takımımızdaki 2 kişi o kadar berbat oynuyordu ki. Bir de üstüne karşı takımda hile vardı, raporlamamıza rağmen hiçbir şey olmamıştı.

Arada girip ölüm maçı atıyorum kasayı düşürüp yoluma bakıyorum (gerci artık level atlamak gerekiyor.).Stresli oyunlara artık tahammülüm yok. CS, LoL gibi takımla oynanan oyunları bıraktım. Kasaları satıp indirimde oyun alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı