CS:GO'nun tüm dosyaları nasıl silinir?

İşletim sistemi
Windows 10

Fozight

Kilopat
Makaleler
1
RAM
HyperX 8GB Single 3200 MHz
Ekran kartı
GT 1030 2 GB
Anakart
B450M GİGABYTE
İşlemci
R5 1600
CS:GO kastığı için silip tekrar yükledim fakat eski ayarlarım tekrar yapılı olarak oyunu açtım. Bazı dosyalar veya CFG'ler hala bilgisayarda tutuluyor sanırım. Bu dosyalar veya CFG'ler nerede? Tümünü silmek istiyorum. CS:GO'yu tam anlamıyla her şeyiyle kaldırıp tekrar yüklemek istiyorum.

CFG dosyaları oyunun içerisinde zaten. Bir de aşağıdaki dosyaları silerseniz komple silmiş olursunuz.
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata içerisinde bütün klasörleri tek tek açarak 730 adlı klasörü silin. Ayrıca şunu da belirteyim, oyun kasıyorsa dosyaları istediğiniz kadar silip geri yükleyin bu değişmez. Sisteminiz ve oyun ayarlarınız ile birlikte kaç FPS aldığınızı da belirterek konu açarsanız yardımcı oluruz.

Şöyle ki aslında kasıyor denmez. Bu durumun ismini bilmediğim için kasıyor dedim. Aslında olay şu. Herhangi bir silahta ateş etmeye başladığım zaman FPS düşüyor. Bazı durumlarda 260 FPS'leri görürken ateş ederken 140 130 FPS'ye aniden düşünce kasıyor gibi duruyor. 144 Hz monitörüm olduğu için kasmayı daha çok hissediyorum.

Şöyle ki aslında kasıyor denmez. Bu durumun ismini bilmediğim için kasıyor dedim. Aslında olay şu. Herhangi bir silahta ateş etmeye başladığım zaman FPS düşüyor. Bazı durumlarda 260 FPS'leri görürken ateş ederken 140 130 FPS'ye aniden düşünce kasıyor gibi duruyor. 144 Hz monitörüm olduğu için kasmayı daha çok hissediyorum.
Bilinen ve en ince ayrıntısına kadar performans ayarları falan yapmadıysan bence iyice araştır yap hani şu kafada olabiliyorsan hele ''Görüntünün kalitesi umrumda değil, yeter ki performans iyi olsun ve kasmasın.'' o zaman yap çünkü bildiğim kadarıyla ağır maplar haricinde bu kadar fps düşüşü yaşanması için uygun bir sistem değil, tahminimce yere bakarken 240 ise böyle etrafını dönmeye başlayınca (ayrıntılar çoğalınca) max 200'e kadar falan düşmesi gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı